.

.

New
Компресия чорапи EWRGGR с цип за жени със затворени пръсти, 2 Чифта чорапи с цип до Прасците, лесно се поставят и свалят при 15-20 мм живачен стълб.календар. при разширени ?

Компресия чорапи EWRGGR с цип за жени със затворени пръсти, 2 Чифта чорапи с цип до Прасците, лесно се поставят и свалят при 15-20 мм живачен стълб.календар. при разширени вени, Отоци, подути или възпалени Крака

BGN 10.66

Налично
Налично

-Компресия чорапи са идеални при професионални или вечерни отоци-дискомфорте в краката, защото от дълго сядане или изправяне, са идеални за пътуване и бизнес пътуване, преди и след бременност и възстановяване след травмиКой се нуждае от компресия чорапи EWRGGR?Идеален за спортисти, медицински сестри, учители и тези хора, които дълго време стоят или седят.Може да помогне на възстановяването - Дишащи и удобни, тъй като ние използваме материал против сърбеж и приплъзване по - Топла, за да държат краката топли и гарантира отлична поддръжка на глезена - Осигурява по-голяма гъвкавост и мобилност без решетка на кожата или дразнене - Запазва формата си дори и след многократно измиване Когато се нуждаят от компресия чорапи EWRGG? -Удобни пътни чорапи за дълго пътуване с кола или самолет.Отлични са подходящи за бременни, за да се сведе до минимум или за премахване на подуване на краката. Вграден висококачествен цип YKK, която лесно цип, нагоре и надолу.ПОДОБРЯВА кръвообращението В пищялите - Компресиране подкрепа помага за подобряване на циркулацията на кръвта в краката за подобряване на притока на кръв от глезена до коляното.Компресия чорапи EWRGGR помагат за премахване на умора и изтощение в краката.Закопчалката на ципа.Защо имаме нужда от компресия чорапи EWRGGR? - Осигурява здравина и стабилност на краката при гъсто засаждане и при това осигурява пълен обхват и движения - Постепенното свиване на 15-20 мм живачен стълб.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория