.

.

New
Компресия чорапи EWRGGR с цип за жени със затворени пръсти, 2 Чифта чорапи с цип до Прасците, лесно се поставят и свалят при 15-20 мм живачен стълб.календар. при разширени ?

Компресия чорапи EWRGGR с цип за жени със затворени пръсти, 2 Чифта чорапи с цип до Прасците, лесно се поставят и свалят при 15-20 мм живачен стълб.календар. при разширени вени, Отоци, подути или възпалени Крака

BGN 9.06

Налично
Налично

Цип -Компресия чорапи са идеални при професионални или вечерни отоци-дискомфорте в краката, защото от дълго сядане или изправяне, са идеални за пътуване и бизнес пътуване, преди и след бременността, както и за възстановяване след травми.Кой се нуждае от компресия чорапи EWRGGR?Идеален за спортисти, медицински сестри, учители и тези хора, които дълго време стоят или седят. супена за по-добра поддръжка на краката и помага за облекчаване на умората.НАМАЛЯВА УМОРАТА и ПОВИШАВА СИЛАТА - Помага и при отоци на краката и подобрява силата на движения на краката, намаляване на умората на краката.Поддръжка със затворени пръсти, за покриване на цялата дължина на крака до коляното.Отлични са подходящи за бременни, за да се сведе до минимум или за премахване на подуване на краката.Подходящи и за хора в ежедневния живот. Вграден висококачествен цип YKK, която лесно цип, нагоре и надолу.Може да помогне на възстановяването - Дишащи и удобни, тъй като ние използваме материал против сърбеж и приплъзване по - Топла, за да държат краката топли и гарантира отлична поддръжка на глезена - Осигурява по-голяма гъвкавост и мобилност без решетка на кожата или дразнене - Запазва формата си дори и след многократно измиване Когато се нуждаят от компресия чорапи EWRGG? -Удобни пътни чорапи за дълго пътуване с кола или самолет. Компресиране ПОДКРЕПА 15-20 мм живачен стълб.Висококачествени материали ПРЕМИУМ клас- Изработени от най-добрият материал, който гарантира комфорт и подкрепа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория