.

.

New
Флаш Топка за Хамстер Кристална 12,5 см 4,92 Инча, Играчка за Джогинг, Топка за Упражнения, Прозрачна Топка за Хамстер, Клетка за Малки Животни, Аксесоари за Малки Живот?

Флаш Топка за Хамстер Кристална 12,5 см 4,92 Инча, Играчка за Джогинг, Топка за Упражнения, Прозрачна Топка за Хамстер, Клетка за Малки Животни, Аксесоари за Малки Животни (S, Син D)

BGN 3.19

Налично
Налично

Хамстери - енергични животниПремахва скуката, повишава нивото на активност и дава възможност за забавно да се играе. 【Прозрачен и модерен топката】 : го прозрачен дизайн ще ви позволи да видим ясно, докато хамстер изпълнява упражнения, и ще можете да играете заедно с вашия домашен любимец, за да получите повече удоволствие. 【Направи си сам специална играчка за своите домашни любимци】 : Тази малка топка за хамстери може да се свърже с външния трубкам за хамстери и неограничено му, че ви позволява да създадете комбинации "Направи си сам", които повишават сложността на упражнения за домашни любимци!.След като се запознаят с играчка, СС постепенно се научава да се избегнат пречките, когато той тича по земята.Когато инсталацията да бъде извършена проверка на позицията на обков на своята практика.размер [продукти] : S : 12,5 см/4,92 инча (при желание можете да изберете модел със светкавица).Когато инсталацията е позицията на тъмната закопчалка на капака совмещается с подходящо положение на водещите крушка, и на капака трябва да се притеснявам, докато тя не бъде завинтена към главичката.Уверете се, че SS е в рамките на пряка видимост на собственика.Можете да задържат бягаща топката на конзолата и да го превърне в неподвижно беговое колелото. 5, Лесно се монтира със скоби или без може да изберете мига, хомякам ще се зарадват на други модели 6, лесен за почистване Описание : [име на продукт] кристална топка за бягане на хамстер [неща изделия] пластмаса размер [продукти] Размери : 12,5 см / 4,92 инча (можете да изберете този, което със светкавица, ако искате). L : 15 см / 6 см (можете да изберете със светкавица, ако искате).Препоръчително е, че не е нужно да се притеснявате.Функция : 1, лек, лесен за носене, тих и безшумен 2, изработен от пластмаса, устойчива на счупвания, укусам, траен, нетоксичен, издръжлив. 【Лесна инсталация】 : и Двете шапки изпълнени с тъмна катарама.Добре защитете здравето на домашните животни.Сигурно, без мирис, силен и устойчив, не се поддава на износване и корозия. Тази играчка може да се тренира на естествения инстинкт за хамстери, да си хомячки остава при възобновяване на наказателното дело.Много добра играчка за вашия малък домашен любимец, просто донесете я вкъщи.Искате да си хомячку или малък домашен любимец е по-забавно?Топката е Изработена от безопасни за домашни любимци материали.Топката е лесен за инсталиране и ще се превърне в добра играчка за забавление на хамстер.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория