.

.

New
Ipetboom 2 бр. Аксесоари за домашни Любимци, Малка Дървена Интересна Играчка, Топка, Моларна Птици, Зайци, Домашен Хамстер, Мултифункционален Дъвчене Хапка, Клетка за Чи?

Ipetboom 2 бр. Аксесоари за домашни Любимци, Малка Дървена Интересна Играчка, Топка, Моларна Птици, Зайци, Домашен Хамстер, Мултифункционален Дъвчене Хапка, Клетка за Чинчила, Мултифункционален Магазин за Заек, Папагал

BGN 1.67

Налично
Налично

Малка играчка за хамстери ще запази здравето и щастието на вашия домашен любимец и отвлича вниманието му от това, че той малко си си мебелиДомакински играчки за местните зъби : Произведен от безвредни материали, домашни любимци, могат да играят в тях с доверие.Информация за стоки, детски играчки за Дъвчене за зайци Помагат за укрепване на връзката между вас и вашия домашен любимец и да направи обучението забавно. -Тази дъвче играчки също можете да дадете на вашите приятели, които имат малки домашни животни, те също трябва да се наложи тази безопасна играчка за местните зъбите. -Размер : Около 19,00 X7,00 X4,50 см /7,47 X2,75 X1 играчка за местните зъбите заек.Играчка за местните зъбите заек : Естествен материал и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малък домашен любимец.Дъвчащи играчки за папагали : Малка играчка за домашни любимци, за дъвчене и шлифоване на зъбите ни води подобри здравето на зъбите домашен любимец по време на игра.Малка играчка от чинчила : домашен хамстер, морско свинче, зайче и други малки пухкави животни. дъвченето на топка за домашни любимци Тези малки висулки за местните зъби за домашни любимци, добре изработени са от висококачествен материал и са практични за използване.Пратката включва 2 играчки за местните зъбите Характеристики -Цвят : както е показано играчка топка за малки животни -с Перфектен размер и форма позволяват на домашния любимец, безопасно да го дъвче и повишаване на интереса им към дъвченето на няколко играчка за хамстери.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория