.

.

New
Табела с адреса на стаи и къщи в съвременния си стил. Персонални Знак за двора Или на пощенската кутия от сив метал С множество възможности за цветове, цифри и букви.

Табела с адреса на стаи и къщи в съвременния си стил. Персонални Знак за двора Или на пощенската кутия от сив метал С множество възможности за цветове, цифри и букви. Ръчна работа в Англия В завод за производство на

BGN 3.33

Налично
Налично

И ние ще добавим няколко подходящи по цвят защитни куполи (Малцина от тях знае, каква огромна стойност, те в действителност са). Предлага 8 различни цветове на фона, на 48 различни комбинации, които са подходящи за всеки дом.Можете да изберете цифри и букви, така че те идеално подхожда за тези неудобни номера на жилища.Дали е стар, грозен регистрационен номер?.Тогава това е перфектният продукт за вас!С тази модерна кръгла табела с адреса на вашия дом шофьор доставка до дома или амбулантен търговец пица никога повече няма да пропусне вашия дом!.Тогава това е перфектният продукт за вас!С тази модерна кръгла табела с адреса на вашия дом шофьор доставка до дома или амбулантен търговец пица никога повече няма да пропусне вашия дом!.Дали е стар, грозен регистрационен номер?.Всъщност ще ви е необходим само един за цял живот (ако, разбира се, вие не се движите на живо).Ние използваме за нашите таблетки само висококачествена боя за повишена здравина за външно приложение (ние дори подбираме цвят на креплениям), плюс след това те се покриват с дебел слой лак на 2 слоя, за да ги поддържа перфектно покритие.Всъщност ще ви е необходим само един за цял живот (ако, разбира се, вие не се движите на живо).Цифрите са ясни и депонирани на цялата чиния, така че никога да не могат да отвалиться.Ръчно изработени в нашата фабрика в Англия от плътен, лят месинг или алуминий, те не само изглеждат наистина скъпо, но и усещат на допир, така че посетителите ще знаете, колко много те е грижа за дома му.Освен това, те са ръчно се полира до фин блясък.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория