.

.

New
Стенен лампа HOMEGLOW за дома. Веранда, двор или Всяка стая; На открито или в закрити помещения. Голямо черно съвременно стенни аплици led подсветка. Топло бяло 3000к. Водоу?

Стенен лампа HOMEGLOW за дома. Веранда, двор или Всяка стая; На открито или в закрити помещения. Голямо черно съвременно стенни аплици led подсветка. Топло бяло 3000к. Водоустойчива IP65. Вграден променлив ток с мощност

BGN 39.28

Налично
Налично

Подходящ за стандартни разпределителни кутии САЩ, Канада и Мексико, на базата на Национално электротехническом кодекс на САЩПОСТАВЕТЕ ОТВЪН Или ОТВЪТРЕ.Подходящ за стандартни разпределителни кутии САЩ, Канада и Мексико, на базата на Национално электротехническом кодекс на САЩ. Твърд проводник AC120-277 V AC 5 W.Семейството и гостите ще се радвате на неговия уникален и елегантен външен вид, целящ да им покаже чудо на природата.IP65 - това е най-високото ниво на водоустойчивост, достъпен за лампи.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ.НАПЪЛНО ЗАЩИТЕНИ ОТ АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ IP65.Стенни лампи Home Glow за скрит монтаж са с три години гаранция от производителя, така че можете да купувате с доверие. Цветова температура от 3000 Кельвинов, отпускащо, но не прекалено жълта.Home Glow, американска компания с уважаван име в областта на домашен интериор, се стреми към това, да сте останали доволни от нашите продукти. декоративна яркост 150 лумена, ефективно осветление с осветление и без отблясъци. Неограничени възможности.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ.CE сертифицирани.Идва с неръждаема плоча, фитинги и конектори за кабели.Семейството и гостите ще се радвате на неговия уникален и елегантен външен вид, целящ да им покаже чудо на природата.Здрава рамка от алуминиева сплав и определяне на основата.Стенен лампа Home Glow Bough има красив дизайн, под формата на нежна клони на дървото.Home Glow Bough разполага с минималистичен нископрофилен дизайн, съответстващ на международните стандарти dark sky.Сертифицирани LVD за ниска консумация на енергия. Изработен е от неръждаема алуминиев корпус, който е херметически затворен, за да издържат на силен дъжд, сняг, вятър и зимните температури под нулата.Отвън : стената на входната врата, странично осветление тераси, стенни тела задния двор, входни тела, осветление на гаража. Изработен е от неръждаема алуминиев корпус, който е херметически затворен, за да издържат на силен дъжд, сняг, вятър и зимните температури под нулата.Индекс на цветовете (CRI) 90, висока острота на зрението.ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИЗРАБОТКА. Готов за всякакви климатични условия.Интериор : входно антре, коридор на горния етаж, хол, трапезария, кабинет, спалня, работен кабинет, мултимедиен зала или детска стая. ГАРАНЦИЯ 3 ГОДИНИ. Цветова температура от 3000 Кельвинов, отпускащо, но не прекалено жълта.Индекс на цветовете (CRI) 90, висока острота на зрението.ПРИЯТНО ТОПЛО БЯЛА СВЕТЛИНА.ПОСТАВЕТЕ ОТВЪН Или ОТВЪТРЕ.СПЕЦИАЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ.Стенни лампи Home Glow за скрит монтаж са с три години гаранция от производителя, така че можете да купувате с доверие.Това устройство е на разположение в редакцията на големия размер - 40 см (15,75 инча) или малък - 20 см (7,87 инча).Задайте въпрос на няколко минути, с ясни инструкции, написани носител на английски език.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория