.

.

New
Аксесоари Bling за жени, Етикети с Флага на сащ, Етикети с американския флаг на САЩ, Етикети с Авто аксесоари, Етикети 5 x 2,6 (4 бр.)

Аксесоари Bling за жени, Етикети с Флага на сащ, Етикети с американския флаг на САЩ, Етикети с Авто аксесоари, Етикети 5 x 2,6 (4 бр.)

BGN 0.67

Налично
Налично

【МАТЕРИАЛ】 Нашите стикери за украса на кола с украса във вид на кристали bling изработени от страз с лепило, те издържат на автомивка, дъжд; Надеждно сцепление придава индивидуалност на вашия автомобилТя здрави, удобни и издръжливи при всякакви метеорологични условия. 【МАТЕРИАЛ】 Нашите стикери за украса на кола с украса във вид на кристали bling изработени от страз с лепило, те издържат на автомивка, дъжд; Надеждно сцепление придава индивидуалност на вашия автомобил. 【БЛЯСЪК и сияние】 Етикети са лесни за използване, предлагат се в 4 опаковки.Присматривая за колата си, можете без проблеми да го идентифицира на паркинга.те издържат на автомивка, дъжд и снежни бури. Стикер на автомобила е залепен за повърхността на любимия си автомобил и осигурява достатъчно украса на вашия автомобил.Лъскав и красив, за любительницы побрякушек. това не само може да скрие драскотини, но и просто трябва да любительницы побрякушек.Искаш ли малко подправка на своите скучни аксесоари?Нашите стикери с побрякушками седят перфектно!!!!това е толкова красиво и искри, когато падат слънчевите лъчи О, БОЖЕ МОЙ кой би могъл да се откаже от пайети!!!!.На второ място, тези блестящи стикери с флага на сащ - това е толкова забавно!той не само се използва широко, но и за diy или перфектен подарък за Коледа / ден на благодарността / и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория