.

.

New
Стикери за стена с цветя и Рози, Подвижни Романтични Стикери за Стена, Красиви Стикери за стена с Червени Рози за Хол, Спалня, ТВ-Фон, Декорация на стаи за момичета (48x

Стикери за стена с цветя и Рози, Подвижни Романтични Стикери за Стена, Красиви Стикери за стена с Червени Рози за Хол, Спалня, ТВ-Фон, Декорация на стаи за момичета (48x30 инча)

BGN 1.00

Налично
Налично

?【Лесно се поставя и отклеивается】 Нашите стикери за стена с цветя, рози, много са удобни за употреба и може бързо да бъде залепена на стената.Съвети на Нашите стикери за стена с цветя рози са подходящи за всяка гладка и равна повърхност.Нашите стикери за стена могат да имате добри спомени. Материал : Изработени от PVC, е здрава, е водоустойчив, нетоксичен, экологичен. ?【Висококачествени материали】 Нашите стикери за стена с цветя, рози, изработени от PVC, издръжлив, водоустойчив, не е токсичен и е безвреден.Размер на готовия изделия-120 x 75 см / 48 "x 30", който също може да се регулира в зависимост от вашите предпочитания.Това е един вид vinyl стикер, която може да нанесе върху почти всяка гладка повърхност и му придават перфектен декоративен вид.Можете свободно да комбинирате нашите стикери за стени, с неограничен творчество. Използвайте нашите стикери за стена с цветя рози, които могат да придадат цвят и жизненост на вашата стая без боядисване и почистване.Ние взимаме под внимание реалните нужди на потребителите и използваме най-високо качество, за създаване на любимите си храни. ? 【Интересни тапети с рози】 Нашите тапети могат лесно да се залепят на вашата стена, за да придадат на вашето пространство с нов облик.Защо са избрали нашата Стенни стикери с цветя, Рози? 1.Когато вие не искате да им се насладите, можете бързо да го премахнете от стената, не да оставя никакви следи.Услуга Ако имате някакви въпроси за продуктите и логистиката, с които трябва да се консултирате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, благодаря ти!. Размери на продукта : 120x75 см/48x30 инча.Ние се стремим да създадем трайни стенни стикери с цветя, рози.Поставите нашите стикери с цветя, рози, по стените в стаята си, за да добавите цвят и жизненост без боядисване и почистване. стикер на стената с цветя, рози.Нашите стикери за стена с цветя рози са много подходящи за декорация на стаи, коридори, всекидневни, на фона на стените на телевизора.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория