.

.

New
NOLITOY 3 Лист на Пресни Растителни Тапети Декор Растения Минималистичен Начало Декор Декорация на Дома, боядисани стени в Помещението Семеен стена Декор за Хола Стик?

NOLITOY 3 Лист на Пресни Растителни Тапети Декор Растения Минималистичен Начало Декор Декорация на Дома, боядисани стени в Помещението Семеен стена Декор за Хола Стикери за Стени, за да Спални PVC Домакински

BGN 2.00

Налично
Налично

- Пресни декоративни стикери за стена ще направи вашата всекидневна по-топла и радостна, както и ще ви добро визуално удоволствие семеен декор на стените за холаСтикер за декора на СТЕНИТЕ-Реалистична фигура кактус ясен, тази декоративна стикер, подходящи за декорация на стена или стъкло.СТИКЕР за СТЕНА за СПАЛНЯ - Разработена за бързо и лесно нанасяне, стикер на стената може лесно да ви помогне да промените вашата стая и подобряване на вашия вкус.Описание на продукта Стикер на стената в стаята Залепваща стикер на стената е с нов дизайн и практични функции. стикер за спални Това ще бъде добър избор за вашите етикети.Самозалепващи стикери за СТЕНА - Пресни декоративни стикери за стена ще направи вашата всекидневна по-топла и радостна, както и ще ви добро визуално удоволствие. - Изключителна изработка, реалистични и красиви, удобни и трайни, много добро обслужване за вас кактус стенен монтаж арт., декорация за дома. - Всеки стикер на стената в стил кактус изрязана индивидуално за вас, за да можете да украсите своя дом или офис.Подходящ за спални, кабинет, столова и други сцени. -Изработен от PVC материал, безопасен за използване и е трайна, можете да сте сигурни, че го използвате за украса на стикери за стена за вкъщи.декоративна стикер на стената Отлично качество на изработка, ярка и красива, не е лесно да се скъса, здрава.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория