.

.

New
Veemoon 2 елемента скъпа охлюв стикер на стената децата на стикери за стени на тапети, боядисани охлюв охлюв прозорец стикер детето спалня декор стикер на стената охлю?

Veemoon 2 елемента скъпа охлюв стикер на стената децата на стикери за стени на тапети, боядисани охлюв охлюв прозорец стикер детето спалня декор стикер на стената охлюв стикер на стената стикери за деца тавана прозорци

BGN 25.76

Налично
Налично

- Идва с лепило, което ефективно може да се залепят на стената ви, не е лесно да се разпада и да избледняват цветен стикер във формата на охлювСтикер за ДЕТСКА СТАЯ - Изработени от висококачествен материал, здрав и дълъг живот за продължителна употреба. - От изискани модели и ярък цвят, направете дома си по-уникален и креативен декоративна стикер със собствените си ръце.ЕТИКЕТИ КЪМ СТЕНИТЕ на ДЕТСКАТА СТАЯ - просто свалям хартия, а след това залепете ги върху гладка и равна повърхност.Стикер за ДЕТСКА СТАЯ - Изработени от висококачествен материал, здрав и дълъг живот за продължителна употреба. стикер с теглене на охлюв-този стикер е предназначена за декорация на дома със собствените си ръце, за създаване на интериор на вашия стил. - Материал : PVC стикер с изображение на охлюв.Декоративна стикер "Направи си сам", Лесно се нанася и лесно се отстраняват, без никакви петна. Стикери за стените на детската стая. - Просто махнете отметката от хартия, а след това залепете ги върху гладка и равна повърхност, стикери за детска стая. - Размер : Около 60,00 X30,00 X0,10 см / 23,58 X11,79 X0,04 инча етикети на стената в детската стая.МУЛЬТЯШНАЯ стенопис - Идва с лепило, което ефективно може да се залепят на стената, не е толкова лесно да падне и выцвести.МУЛЬТЯШНАЯ стенопис - Идва с лепило, което ефективно може да се залепят на стената, не е толкова лесно да падне и выцвести.ЕТИКЕТИ КЪМ СТЕНИТЕ на ДЕТСКАТА СТАЯ - просто свалям хартия, а след това залепете ги върху гладка и равна повърхност.Сладки мультяшные тапети-можете да ги залепите на всяка гладка повърхност, те не оставят следи при тяхното отписване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория