.

.

New
BESTonZON Лъжици за Еспресо, 9 бр., Трапезария Дръжка за лед, Бели Чаени Лъжици, Супени Лъжици Листа За Смесване на Крема, Начална Форма, Кафе на Главата, Лъжици, Мляко и ме?

BESTonZON Лъжици за Еспресо, 9 бр., Трапезария Дръжка за лед, Бели Чаени Лъжици, Супени Лъжици Листа За Смесване на Крема, Начална Форма, Кафе на Главата, Лъжици, Мляко и мед Торта, Розово-Бяла Мини-Лъжица За Коктейли

BGN 16.15

Налично
Налично

Лъжици за мляко : - с Уникален дизайн : дизайн във формата на венчелистчета от роза и керамична дръжка позволяват много елегантно се смесват и комбинират със съществуващите у вас прибори за храненеЛъжица от неръждаема стомана : ☕ Подходящ за смесване на напитки, студен чай, кафе, студен, млечни коктейли, рутбира, кисело мляко и т. - Цвят : Бяло и сребристо.Лъжица от неръждаема стомана : ☕ Подходящ за смесване на напитки, студен чай, кафе, студен, млечни коктейли, рутбира, кисело мляко и т. 12 х 2 х 1 виж - Анти - и издръжливи, безопасни, за многократна употреба, практичен и приятелски настроени. - Идеален за смесване на напитки : лимонада, чай с лед, студен кафе, млечни коктейли, рутбира и сладолед.лъжици за мляко преносим и лесен размер, лесно да ги носите със себе си., Могат да се мият в съдомиялна машина.Лъжица за разбъркване : ☕ Различни функции : Тази лъжица малък размер е идеален да се използва както на чаена, така и на десерт.Лъжици за мед : - Материал : кафеена лъжица от неръждаема стомана с керамична дръжка элегантна и удобен за ежедневна употреба.В комплекта са включени 3 x лъжици Характеристики - Изработени от висококачествена неръждаема стомана с висока степен на полиране и безвкусны,- устойчиви si - Материал : Неръждаема стомана, керамика.Лъжици за рози : лъжица за мед, лъжичка за плодове. лъжици за мед, Това е лъжица за разбъркване от неръждаема стомана с керамична дръжка, изработена от висококачествени материали във формата на роза, с ярко огледално покритие, която е трайна и сигурна в употреба.Използвайте за приготвяне на чай, кафе, десерти, предястия, идеалната детска лъжица или всяка друга плитка чиния.Той може да работи като детска лъжичка.Лъжици за рози : лъжица за мед, лъжичка за плодове. - Подходящ за бар, дом, кухня, кафене и ресторант.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория