.

.

New
luckxuan Закачалка За сушене на дрехи Креативна Простор Подови Сгъваема Вътрешна Двухполюсная Телескопична Простор Домашна Свалящ се Балконная Сушилня Сушилнята За ?

luckxuan Закачалка За сушене на дрехи Креативна Простор Подови Сгъваема Вътрешна Двухполюсная Телескопична Простор Домашна Свалящ се Балконная Сушилня Сушилнята За Дрехи

BGN 3.33

Налично
Налично

3 Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни. Тя може лесно да се сгъва, не е необходимо да инсталирате, голямо пространство, лесно се съхранява, не е останало свободно място.Наименование на продукта : Сгъваема сушилня Материал продукти : алуминиева сплав Тегло на продукта : около 7 кг Цвят на продукта : rose gold Размер на продукта : дължина на 153-255 * ширина 43 * височина 138 см1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Естественото сушене на слънце отвежда влагата, свеж въздух прониква през кърпи и дрехи, и цялото семейство ще се наслаждавате на прекрасен аромат на сушен на въздух дрехи. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Универсално колело, въртящо се на 360 градуса, с бутон за заключване за лесно преместване, без да вредят на пода.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория