.

.

New
Закачалка за сушене на дрехи Cabilock Стенни Без Пробиване на Притежателя Закачалки За Дрехи Простор Метална Подвесная Закачалка Стенни Закачалка За Дрехи Стенни Суш?

Закачалка за сушене на дрехи Cabilock Стенни Без Пробиване на Притежателя Закачалки За Дрехи Простор Метална Подвесная Закачалка Стенни Закачалка За Дрехи Стенни Сушилня

BGN 3.00

Налично
Налично

Тя може лесно да се инсталира на стената, което ще ви спести много време и трудОписание на Този обект представлява набор от титулярите за закачалки, който е изработен от космическа алуминиева материал.Това е удобно в пералнята или малък шкаф - Гладка повърхност, без чеп, стенни закачалка за дрехи няма да навреди на ръцете при инсталиране.Стенни закачалка за дрехи е добра носеща способност, която лесно се деформира и да се прекъсне. - Когато закачалка не се използва, можете да я обърнете, за да се спести място. Идва с дизайн без перфорация, можете да изберете свободно начини на инсталация.Когато закачалка не се използва, можете да я обърнете, за да се спести място. /13,76 X3,93 X1,18 сантиметра - Чудесен организатор за всекидневна, тераса, две спални, баня, тоалетна, кухня, кабинет, офис, - Не се препоръчва белосаните стени, тухли, тапети и други стени метод, без използване на пирони.-Размер : 35x10 виж комплектът включва : 1 х стенни закачалка за дрехи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория