.

.

New
SOLUSTRE 2 бр. Дистанционно Притежателя на Часовник за Управление на Мобилна Потребителска Поставка Акрилна Аларма с Кухненски Таблет Спалня, Бяла Главна Баня, с монти?

SOLUSTRE 2 бр. Дистанционно Притежателя на Часовник за Управление на Мобилна Потребителска Поставка Акрилна Аларма с Кухненски Таблет Спалня, Бяла Главна Баня, с монтиран на стената Телефон Радио-Часова Xcm Многофункционален

BGN 1.67

Налично
Налично

Пратката включва 1 х монтиране на стена 1 чанта x аксесоари Характеристики -Произведен от материал за продължителна употреба - Подходящ е за хол, спалня, кухня, баня и т.Стойка за телефон Watching : лек, елегантен, съвременен външен вид и не ръждясва. - Максимално натоварване : 1000 грама - С записаните отвор за зареждане може да се зарежда с помощта на вашия телефон, таблет или игрова конзола. -Дръж си дом организирана, да ви донесат добро настроение.Стенни станция за таблет телефон : е изработена от материал за продължителна употреба.Стенни стойка за дистанционно управление : вие може да го настроите в хола, кухнята, спалнята, банята и гараж.Поставка за съхранение таблетки : чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.Стенни срок на годност : Практически стенни плаващи рафтове, които напълно използват пространството на стената.Информация за стоки, Рафтове за съхранение на таблетки Ако сте търсили плаващ лихвен стенни рафта, тогава вашето търсене на окончены!Това е така, защото нашият продукт е с капацитет до 1000 г, добра стенни рафта за хол, спалня, кухня, баня и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория