.

.

New
Кремниевое Пръстен, Ястие, Държач за Пръстени, Ретро Притежателя Бижута, Тава за Украшения, Пръстени, Обеци, Колие, Тава за ключове, Органайзер за антре, Декоративни

Кремниевое Пръстен, Ястие, Държач за Пръстени, Ретро Притежателя Бижута, Тава за Украшения, Пръстени, Обеци, Колие, Тава за ключове, Органайзер за антре, Декоративни ястие (Сребро)

BGN 8.00

Налично
Налично

? Комплектът включва : Вие ще получите сребърен поднос във формата на пръстен ? Подходящ размер : Диаметър на притежателя на пръстена е 4 инча, а на височина - 0,8 инча.Тегло на притежателя на пръстена е 4,3 унции.Предната част е украсена с завързана бантиком. ? Качествен материал : Изработен е от висококачествена смола.Това е добър избор, за да го купя за себе си или подарък на приятел като подарък! ❤ ❤ ❤.Име на продукта : ястие за пръстени, Размери : 4 x 4 x 0,8 инча Тегло : 4,3 унции Материал : смола Функция : да Органайзер за бижута, пръстени, гривни, ключове, монети и други малки предмети ❤ ❤ ❤ Това не е единственото ястие за пръстени, но и красива украса за дома.Това елегантно ястие за пръстени с уникален дизайн, който ще ви помогне лесно да се съхранява вашите малки декорации.Този уникален материал, който не само е достатъчно тежък, но и много издръжлив.Те са малки, но могат да станат добър помощник за съхранение на малки неща.Малка и красива кръгла чиния може да бъде гъвкаво да се използват в живота си, например, в кухнята, край леглото, в банята, на масата и в съдове от твърди материали.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория