.

.

New
Бутилка за вода-термос с Соломинкой, Термокружка за кафе с соломинкой за приготвяне на топли и студени напитки, Чаша за вода с Соломинкой и капак, Вакуум Пътна Чаша ?

Бутилка за вода-термос с Соломинкой, Термокружка за кафе с соломинкой за приготвяне на топли и студени напитки, Чаша за вода с Соломинкой и капак, Вакуум Пътна Чаша с капак, Запечатани, Непроливаемая, Черна 14 15 16

BGN 10.66

Налично
Налично

?【Широк отвор】 Лесно почистване, идеален за офис, пътуване, къмпинг, бизнес пътувания, спорт на открито, фитнес зала, училище, лек и издръжлив ?【Висококачествена неръждаема стомана】 вътрешната повърхност на 100% не съдържа BPA, нетоксична, устойчиви на корозия. ?【ЗАПЕЧАТАНИ КАПАК и подвижна соломинка】 Утолщает и удължава слама, устойчива на извивката. ?【МАТОВА ТЕКСТУРА】 Ви, трябва да се харесва превъзходно усещане на повърхността на преносима бутилка за утайка от вода!Повярвайте ни, това наистина е удобно!. ?【Висококачествена неръждаема стомана】 вътрешната повърхност на 100% не съдържа BPA, нетоксична, устойчиви на корозия.Вземете чаша със себе си на пътешествие, наслаждавайки се на досугом.?【ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ】 Предпазва вашите ръце от температурата на напитката, поддържа топлина в продължение на 6 часа, на студено в продължение на 24 часа. ?【МАТОВА ТЕКСТУРА】 Ви, трябва да се харесва превъзходно усещане на повърхността на преносима бутилка за утайка от вода!Повярвайте ни, това наистина е удобно!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория