.

.

New
Cabilock 1 Комплект Чанта за дрехи Пътни Чанти за бельо Чанти за бельо за Деликатеси на Окото Чанта за дрехи Delicious Чанта За Пране на Окото чанта За пране на бельо Мрежест?

Cabilock 1 Комплект Чанта за дрехи Пътни Чанти за бельо Чанти за бельо за Деликатеси на Окото Чанта за дрехи Delicious Чанта За Пране на Окото чанта За пране на бельо Мрежести торби за пране на Дрехи, Чанта за пране

BGN 9.41

Налично
Налично

чанта за дрехи от чорапи Тази мрежа чанта за дрехи изработени от висококачествен материал, който гарантира нейната издръжливост и практичност ?Лек дизайн, така че тези торбички са удобни за носене там, където трябва.МРЕЖЕСТИ ТОРБИ за ТРИКОТАЖ носочных изделия - Благодарение вкара структурата на почистващ препарат и вода, лесно преминават през отворите на мрежата за оптимално изплакване в пералнята. - Пликове за дрехи различни размери, с цип, удобен и практичен чанта за пране на дрехи.МРЕЖА ЗА СПАЛНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ - Мелкоячеистая дизайн, сапун и вода, лесно преминават през отвора за оптимално почистване. - Подходяща за пране на чорапи, шалове, чорапи носочных изделия, бельо, детски дрехи и други мешочков за сутиени. -Размер : около 39,00 X30,00 X0,40 см/15,33 X11,79 X0,16 инча (джоб на якето); 30x20 см/11,81x7,87 инча (джоб на панталон); 15x17 см / 5,91x6,69 инча (джоба на бельо); 21x18 см / 8,27x7,09 инча (джоб за чорапи) чанта за пране.ЧАНТА за СУТИЕН за пране - Изработен от внимателно оразмерени полиестер и има дълъг срок на служба.Списък на пакетите 1 x джоб на якето 1 x джоб на панталоните 1 x джоб за чорапи 1 x калъф за бельо Характеристики - Цвят : бял чанта за сушене на дрехи. - Този нето торба за пране има гъста мрежа, сапун и вода могат лесно да тече през мрежест филтър за деликатеси.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория