.

.

New
Cabilock Мрежести торби за дрехи Мрежести торби за дрехи 15шт с завязками за дрехи пътни чанти за дрехи, чанта за пране и чанта за пералната машина на Окото чанта за дрех?

Cabilock Мрежести торби за дрехи Мрежести торби за дрехи 15шт с завязками за дрехи пътни чанти за дрехи, чанта за пране и чанта за пералната машина на Окото чанта за дрехи Окото чанта за дрехи

BGN 3.33

Налично
Налично

- Размер : около 40,00 X30,00 X0,50 см - Траен материал, устойчива на счупвания, добре пазената в пералнята и сушилнята.Чанта-органайзер за пране : може да се използва за чаршафи, пердета и други големи обекти.Пратката включва 15 x чанти за съхранение Характеристики - Материал : пластмаса - Леки и преносими, те също са подходящи за използване като пътни чанти за съхранение. - Достатъчно голям, за да побере кошници за бельо. добър избор за опаковане и пране на дрехи, когато отидете на екскурзия или със своите семейства или приятели.Защитава вашата деликатна дрехи от разкъсвания, порязвания, разтягане в продължение по време на пране.Описание на продукта Лек, може да се сгъва по желание и удобен за носене./15,72 X11,79 X0,20 см - Цвят : прозрачно - Изработен от пластмаса и здрав, не избледнява, поддържа продължителна употреба. Чанта за бельо на съвсем малък : Издръжлив материал, устойчива на счупвания, добре пазената в пералнята и сушилнята.Удобен за своя употреба. - Практичен дизайн, позволява на водата и значение да се движат и внимателно почиства вашите дрехи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория