.

.

New
Призрачная Тиква, Чанта за Дрехи за Хелоуин с Плечевыми Ремъци, Раница за Пране, Чанта за съвсем малък, Подвесная Кошница за Лагери, вещи от Първа Необходимост, Обще?

Призрачная Тиква, Чанта за Дрехи за Хелоуин с Плечевыми Ремъци, Раница за Пране, Чанта за съвсем малък, Подвесная Кошница за Лагери, вещи от Първа Необходимост, Общежитието на Колежа

BGN 34.83

Налично
Налично

2 【Многоцелеви】 Можете да използвате тази чанта-количка за бельо не само за съхранение на дрехи, играчки, спортни съоръжения, но и като пътна чанта за багаж или походного на раницата. Нашата чанта-раница за пране на дрехи може не само да се съхранява на мръсни дрехи, детски играчки, спортни съоръжения, но също така може да се използва като пътна спортни чанти или походного на раницата.Много подходящ за пране, баня, стая в общежитието студенти, апартаменти, тоалетната, лагери, пътувания и т. 【Здрав материал】 Изработени от плат Оксфорд 600 D, тази чанта за кошници за бельо, лека, здрава и устойчива на счупвания. 【Лесно почистване】 Нашата сверхбольшую чанта-коша за пране може да се пере директно в колата, за да изсъхне на пералнята или да се мотае да изсъхне, че просто и е удобно за спестяване на вашето време. Голям капацитет 14,5 (диаметър) х 29,3 инча - 100 л капацитет 2-3 сваляне на бельо, подходящ за един или семейна употреба. 【Удобен дизайн】 Благодарение на регулируеми през скута ремням, дизайн на стягане на съвсем малък, окачен дръжката, нашата чанта-кошница за дрехи удобен за носене и излиза, бързо да и извадят неща, тя също може да бъде окачен директно на врата, банята, килера.Подвесная дръжка ви позволява да закачите чантата си точно на вратата на банята, хола, спалнята и за да спестите място за съхранение на дрехи и играчки.Много подходящ за лагери перални, на общежитието на колежа, баня, апартамент, пране и т.Подсилени ред позволява да не се притеснявате за лек скъсване.Защо са избрали нашата чанта-раница за пране на дрехи? Размер : 14,5 (диаметър) x 29,3 инча Материал : плат Оксфорд 600 D Характеристики : Регулируеми презрамки + дизайн с завязками + Подвесная писалка 1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория