.

.

New
Awker A30 Настоящите Безжични слушалки в ушите, Bluetooth Слушалки на ушите, Сензорно управление с зарядно калъф, Вграден микрофон, Водоустойчив, TWS Hi-Fi Стерео за спорт (чере?

Awker A30 Настоящите Безжични слушалки в ушите, Bluetooth Слушалки на ушите, Сензорно управление с зарядно калъф, Вграден микрофон, Водоустойчив, TWS Hi-Fi Стерео за спорт (черен)

BGN 0.33

Налично
Налично

Материал на накрайника : графеновое пръстен от тази на медта 3 двойки на ушни накрайници (1 чифт ушни накрайници за слушалките).Материал : ABS, Електронен компонент.Качеството на звука : Благодарение на професионалната настройка на Bluetooth-слушалки с микрофон, имат ергономичен дизайн, който позволява не само да се насладите на високо стерео звук, но и удобни за носене.1 : Безжични слушалки с микрофон използват най-новата технология Bluetooth 5. 1 х Ръководство за потребителя. Акумулаторна батерия калъф Капацитет на батерията : 350 mah. Време за зареждане на слушалките : 40 минути.Тези слушалки са с ергономичен дизайн, което ги прави удобни в чорап и не им позволяват лесно да се падне.Качеството на звука : Благодарение на професионалната настройка на Bluetooth-слушалки с микрофон, имат ергономичен дизайн, който позволява не само да се насладите на високо стерео звук, но и удобни за носене.1, високоскоростен блок за обработка на звука, стереозву Hi Fi и продължително време на работа на батерията на слушалките са много практични за употреба.Без мобилен телефон, можете да отговорите, да се откаже, да премине към последната или на следващата песен, а също така изпълнява и други функции само с едно докосване.Кабел за зареждане кутия Време за зареждане : 1 час. 1 x USB Кабел-C.Благодарение на уникалния си дизайн той изглежда стилно и елегантно.Smart touch, докато слушате 3-5 часа, време за зареждане зарядно устройство за 1 час, капацитет на батерията на слушалките 35 ма, акумулаторна батерия своята практика с капацитет 350 mah. 2 x слушалки Bluetooth.Благодарение на професионалния тунинг, чип за обработка на Bluetooth 5. Bluetooth Версия : 5. Капацитетът на батерията на слушалките : 35 ма.1, поддържат HSP, HFP, A2 DP, AVRCP, че може значително да се увеличи скоростта на предаване и да се осигури слушане с ниска латентност.В слушалките Bluetooth има сензорни бутони за управление, които позволяват възпроизвеждане и спиране на музиката, за да прескочите песни, отговори на предизвикателствата и изхвърли ги, както и активиране на гласово управление на телефона с помощта на една проста операция на слушалката с Bluetooth.1 : Безжични слушалки с микрофон използват най-новата технология Bluetooth 5.Smart touch, докато слушате 3-5 часа, време за зареждане зарядно устройство за 1 час, капацитет на батерията на слушалките 35 ма, акумулаторна батерия своята практика с капацитет 350 mah.Съвместимост : Безжични слушалки с микрофон, съвместими с операционните системи i OS и Android, напълно умни и удобни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория