.

.

New
Безжични Bluetooth слушалки V5.1, съвместим с Samsung Galaxy A14 5G, с допълнителен калъф за зареждане на слушалките-притурки. (V5.1 Черен)

Безжични Bluetooth слушалки V5.1, съвместим с Samsung Galaxy A14 5G, с допълнителен калъф за зареждане на слушалките-притурки. (V5.1 Черен)

BGN 3.33

Налично
Налично

✅ Гласови известие ви информираме за входящо повикване, ниво на заряд на батерията и за сдвояване слушалки, съвместими с вашето устройство?ХАРАКТЕРИСТИКИ : ? ✅ Използва нова технология за безжична връзка версия V5. ✅Комплектът включва калъф за зареждане /за съхранение и USB-кабел Type-C за зареждане, втулки 2 различни размера (малки и големи) и ръководство за потребителя.1, тя осигурява по-стабилна връзка, по-далечен и по-чист звук с по-малко энергопотреблении от предишните версии. ✅Оборудван с технологията за безжична версия V5.✅Мултифункционален бутон за двете слушалки ви позволява да спрете за малко музика, за да отговори / отхвърли / затвори телефона, когато се обаждате, и да активирате гласово уведомяване. ✅Ультрамалые, тънки, шумоподавляющие и леки слушалки, сертифицирани за Samsung Galaxy A14 5 G, с шумоизолация, осигуряваща високо качество на звука, както и вградени двойни микрофони дават ясна връзка между вас и абонат.✅ Вградена акумулаторна литиево-полимерна батерия осигурява до 5 часа работа в режим на разговор, повече от 6 часа слушане на музика и 150 часа чакане. ✅ Изчакайте заявка "Сдвояване, ляв канал десен канал" и той ще потвърди, че те са синхронизирани✅Преминете към свързване в списъка Bluetooth в списъка и намерете "Cellet_EB600"✅ Натиснете, за да се свържете, и двете слушалки ще премигва в синьо на всеки 8 секунди, сочи за връзка. ✅Оборудван с технологията за безжична версия V5.✅Също така е потвърдено, че е съвместим с много други смартфони, Android, лаптопи, компютри, планшетами и други актуализации слушалки.0 за да се осигури по-трайно стабилни съединения с по-малко энергопотреблении.1, тя осигурява по-стабилна връзка, по-далечен и по-чист звук с по-малко энергопотреблении от предишните версии. ✅Неподатливостта слушалки осигуряват високо качество на звука, както и вградени двойни микрофони дават ясна връзка между вас и вашите абонати. ✅ Лесен за употреба, богат на функции бутон на двете слушалки ви позволява да спрете за малко музика, за да отговори / отхвърли / затвори телефона, когато се обаждате, и да активирате гласово уведомяване.✅Ультрамалые, тънки, шумоподавляющие и леки слушалки, сертифицирани за Samsung Galaxy A14 5 G, с шумоизолация, осигуряваща високо качество на звука, както и вградени двойни микрофони дават ясна връзка между вас и абонат.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория