.

.

New
LXosff 2,4 м въздушен змии във формата на самолет, забавен спортен въздушен змей със собствените си ръце, детски въздушен змии с дръжка 700 м, забавни играчки за косене на

LXosff 2,4 м въздушен змии във формата на самолет, забавен спортен въздушен змей със собствените си ръце, детски въздушен змии с дръжка 700 м, забавни играчки за косене на трева, плаж, градина, семейни събирания.

BGN 0.67

Налично
Налично

☆ Стяжная риболов линия, свързани с лента, а метален свързващ куката не е лесно да се прекъсне, той здрав и издръжлив ★ Кабел хвърчило : висока устойчивост на износване, силно опъване, устойчиви на висока температура здрав и издръжлив.Дължина кайтлайна на 700 метра.★ mesh материя с висока плътност : по-дебел плат е устойчива на счупвания, силен вятъра, по-гъста от обичайната окото, и трайно.Материал на кабела за хвърчило : висока устойчивост на износване, силно теглителна сила, устойчиви на висока температура здрав и издръжлив. ★ Корона летва за хвърчило подсилено от плат Оксфорд за засилена защита, я не е лесно да се повреди, тя износостойкая и непромокаеми. ☆ Висока еластичност и висока якост кайтового полюса : устойчив на извивката, висока якост и лек, е лесно да лети.Име на продукта : въздушен змии във формата на самолет. етапи на инсталацията : ① Поставете предното удилище в трехсекционный канал двата края ② Поставяне на предното удилище плат на ивици ③ Съединител подвешивается на стропе ластовицы хвърчило.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория