.

.

New
DFGHJ Детска предпазна каска, защитна капачка за главата и предпазните колани, възглавници, Броня, преден Капак, Регулируем, Разтегателни, Противоскользящий от падан?

DFGHJ Детска предпазна каска, защитна капачка за главата и предпазните колани, възглавници, Броня, преден Капак, Регулируем, Разтегателни, Противоскользящий от падане, Удар, за обучение на ходене, Play 709 (Цвят: B

BGN 1.33

Налично
Налично

* защита на главата на 360 ° Нашата защита на главата от падане за бебета обмислена и внимателно предназначена за защита на чувствителни части, като горната част на черепа и сб * За бебета / малки деца е много важно съдържат детска предпазна каска в чистота.Детски главата каска е изработена от мека гъба с добра еластичност, независимо от всичко.Просто ни кажете, и ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим най-задоволително решение. * Следпродажбено обслужване : Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас навреме. * Детски предпазни каски нетоксичен, не нанасят вреда на детето и може да му осигури добра защита. * Дишаща материя в комбинация с вентилируемым и воздухопроницаемым пространство отгоре, нашата детска предпазна каска има превъзходен ефект на разсейване на топлината и отвеждане на влагата, не, ще се усети пек. * Детски предпазни каски нетоксичен, не нанасят вреда на детето и може да му осигури добра защита. * Следпродажбено обслужване : Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас навреме. * За бебета / малки деца е много важно съдържат детска предпазна каска в чистота.Може да се измие с вода, и той не е деформиран, мама може да се пере със спокойна душа. * Дишаща материя в комбинация с вентилируемым и воздухопроницаемым пространство отгоре, нашата детска предпазна каска има превъзходен ефект на разсейване на топлината и отвеждане на влагата, не, ще се усети пек.Може да се измие с вода, и той не е деформиран, мама може да се пере със спокойна душа.Нашата защита на главата от падане за детето е подходяща за носене по всяко време на годината, придружаващ радост на вашите деца.Детски предпазни каски нетоксичен, не нанасят вреда на детето и може да осигури добра защита за ребенкаинформация за продукта : Име на продукт : Детска предпазна каска Материал : Tencel, гъба Стил : Окото плат Tencel Тегло : 75 грама Обиколката на главата : 17 ~-12 см нашите услуги : Удовлетвореност на клиента е наш приоритет : ако не сте доволни от стока.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория