.

.

New
Възглавница за люлка стол-яйца, Външна Подвесная Възглавница за стол, Кожен, Водоустойчив Подвесная Възглавница за стол-Яйца, Преносим Калъф, Възглавница за стол-Х?

Възглавница за люлка стол-яйца, Външна Подвесная Възглавница за стол, Кожен, Водоустойчив Подвесная Възглавница за стол-Яйца, Преносим Калъф, Възглавница за стол-Хамак с облегалката за глава и Подлакътници Бежов цвят

BGN 4.32

Налично
Налично

3Калъф може да се сваля и почиства по всяко време, така че си мат винаги ще бъде толкова нов, колкото и преди. 【И водоустойчив слънцезащитен】 Външна въздушна възглавница за стол Egg е изработена от полиестер материал с висока плътност, водоустойчиви, устойчиви към слънцето и надраскване.Цветни възглавници - това не е просто възглавница за стол, но и декорация на вашата градина, придружаваща вашия ценен свободно време.Той е с високо качество, който е водоустойчив, устойчив на слънце и надраскване, мек и приятен за кожата. мека и удобна, осигурява задните си части с достатъчно омекотяване и пространство за облекчаване на натиска. Благодарение на дизайна с цип калъф отстранява и лесно се перат.Има една възглавница, една назад и две подлакътник. мека и удобна, осигурява задните си части с достатъчно омекотяване и пространство за облекчаване на натиска.Не се притеснявайте за престой на слънце. В комплекта са включени само възглавница, стол в комплекта не е включена.Той е лесен за почистване дизайн. серво подплата от памук, не отслабва.Капакът лесно можете да избършете с влажна кърпа. Плътен пълнеж, добра еластичност, трудно е деформиран, има облегалката, предпазва от умора отпадъчните на прешлените и тазобедрената става.Това е издръжлив.Капакът лесно можете да избършете с влажна кърпа. 【И водоустойчив слънцезащитен】 Външна въздушна възглавница за стол Egg е изработена от полиестер материал с висока плътност, водоустойчиви, устойчиви към слънцето и надраскване. 【Плътен пълнеж】 Външна подвесная възглавница за стол egg, изпълнен само пяна с памет ефект, не е токсична, безвреден и не съдържа примеси.Тази възглавница е идеална за висящи столове egg.Това е издръжлив.Подходящ за вътрешна и външна употреба.Може да се използва на закрито и на открито, в градината, хол, на плажа и на други места. Се използва от полиестер материал с висока плътност, водоустойчиви, устойчиви към слънцето и надраскване, не се страхува да действат, издръжлив, лесен за почистване с влажна кърпа. 【Плътен пълнеж】 Външна подвесная възглавница за стол egg, изпълнен само пяна с памет ефект, не е токсична, безвреден и не съдържа примеси. Стоката пристига в леко свити по време на раждането, така че след получаване на пратката, моля, сгънете на мат, за да може той да се обърнеш.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Име : Възглавница за седалката качающегося на стола (не включва стол) Характеристики : водоустойчив, моющаяся, дебела, солнцезащитная, устойчиво на надраскване Материя : полиестер Пълнеж : памук с отскок Тегло : 2500 g Забележка : 1.Основни характеристики : 1. Може да се използва хамак, окачен на кошници, люлеещи се столове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория