.

.

New
Perzework 2 бр Оригиналната Смяна на Стъкло на Обектива на камерата за Обратно виждане за iPhone Xs Max и iPhone Xs с предварително зададена лепило и набор от инструменти за ремон?

Perzework 2 бр Оригиналната Смяна на Стъкло на Обектива на камерата за Обратно виждане за iPhone Xs Max и iPhone Xs с предварително зададена лепило и набор от инструменти за ремонт

BGN 4.48

Налично
Налично

Здрав предварително нанесени лепило ще бъде здраво се държа 100% перфектен и оригиналната смяна на стъклен обектив на задната камера OEM за i Phone XS и iphoen XS Max всички превозвачи.Не е за iphone X. Една голяма камера с предварително зададена трайно лепило. 【Отново почините камерата на вашия телефон като нов】 Това е подмяна на стъкло на обектива на камерата за обратно виждане, ако имате надраскан или счупен обектив външната камера, те починят камерата на вашия телефон така, като нова!. Съвместим само с i Phone XS и i Phone XS Max (всички носители). Подробно ръководство за инсталация.Идва с набор от инструменти за ремонт. 【100% удовлетвореност гаранция на продукта】 Ние даваме гаранция за нашите продукти за срок от една година.Ние можем да изпратим нова стъкло на обектива на камерата или пълно възстановяване на средства в съответствие с решението, ако не сте 100% доволни от този продукт. Кърпи за стъкло премиум-клас 1 бр. Ремонт нож, 1 бр. Помещение включва : 2 бр.【Стъкло на обектива на камерата OEM и е идеален 】 е Изработен от сапфир стъкло, а не евтини стъкло.Не е за i Phone X. стикери от прах 1 бр. 【стъпка по стъпка ръководство за инсталиране пакет】 В комплект за ремонт на обектива на камерата е включена подробно стъпка по стъпка ръководство за инсталиране, което ще ви помогне по-бързо завършване на процеса на ремонт, ще намали вашите времето, разходите и ще увеличи значително шансовете си за успешна инсталация.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория