.

.

New
Коригирайте водоустойчива уплотнительную гумена лента на покрива, Водоустойчива лента за ремонт на тръби, ленти за отстраняване на течове на вода и пукнатини, Гер?

Коригирайте водоустойчива уплотнительную гумена лента на покрива, Водоустойчива лента за ремонт на тръби, ленти за отстраняване на течове на вода и пукнатини, Герметичную ремонт лента за RV / Навес / покрив /отвори

BGN 3.00

Налично
Налично

● Мултифункционална : всепогодная водоустойчива лента за помещения или на улицата, използвана за ремонт на тръбопроводи, пукнатини на покрива, черни пукнатини, прозорци, стареене на стените, тентовых платна и tarps, кухня и баня с тоалетна, тераса, слънчева стая, кемпера, ремонт на градинска вик ● Лесна употреба : Бутиловая водоустойчива лента представлява самоклеящуюся лента, никакви други инструменти, не се изисква.Притежава силна адхезия;.Просто свалям изолиращ слой от задната страна и наклейте му на елементи, които е необходимо да се изолират или запечатват. ● Мултифункционална : всепогодная водоустойчива лента за помещения или на улицата, използвана за ремонт на тръбопроводи, пукнатини на покрива, черни пукнатини, прозорци, стареене на стените, тентовых платна и tarps, кухня и баня с тоалетна, тераса, слънчева стая, кемпера, ремонт на градинска вик.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!. като основна суровина за запечатване лента се използва бутилкаучук, който е екологично чист, безопасен, без мирис, водоустойчиви покрития, изтичане, огън, устойчиви, самозалепваща лента. ● 100% водоустойчив оборудване запечатване на лентата : Лентата бутилалюминиевой фолио и се използва главно за ремонт, хидроизолация и запечатване.Гъвкав и лесен за ремонт. като основна суровина за запечатване лента се използва бутилкаучук, който е екологично чист, безопасен, без мирис, водоустойчиви покрития, изтичане, огън, устойчиви, самозалепваща лента. ● 100% водоустойчив оборудване запечатване на лентата : Лентата бутилалюминиевой фолио и се използва главно за ремонт, хидроизолация и запечатване.Бутиловая водоустойчива лента на 100% водоустойчив и воздухонепроницаема и може да се използва за решаване на всички проблеми с течове и пукнатини.★ Забележка : За размера : От ръчно измерване, моля, допуска се разлика в размер на 0,5-2 см.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!.★ Забележка : Преди да наклеиванием бутиловой лента, моля, уверете се, че повърхността е чиста, суха и без мазнина или други замърсявания. ● Лесна употреба : Бутиловая водоустойчива лента представлява самоклеящуюся лента, никакви други инструменти, не се изисква.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория