.

.

New
JoFong 7-Пинов кабел за NES-контролер 1985 година на издаване, класическа видео игра конзола в Ретро стил, щепсела и да играе, Кабелна гейм контролер, удлинительный кабел з?

JoFong 7-Пинов кабел за NES-контролер 1985 година на издаване, класическа видео игра конзола в Ретро стил, щепсела и да играе, Кабелна гейм контролер, удлинительный кабел за геймпада, 1,78 м/5,8 метра, комплект от 2

BGN 32.80

Налично
Налично

Преди закупуване на удлинительного кабел за игрален контролер се уверете, че той отговаря на вашата конзола Кабел, предназначен за удължител контролер игрални конзоли NES (версия от 1985 г. 【Отлична производителност】Удлинительный кабел на контролера осигурява защита срещу заглушаване, по-силен сигнал, висока скорост на трансфер и липсата на забавяне.Високоскоростен удължител показва игри, с които вие и вашите приятели се наслаждавате едновременно на по-високо ниво. Интерфейс удлинительного на кабела контролер на игралната конзола използва 7-пинов интерфейс, моля, проверете дали той е вашата игрова конзола, преди да купите. Удлинительный кабел на контролера е лесен за инсталиране, свързване и възпроизвеждане, и допълнителен шофьор не се изисква. Кабел достатъчно здрав, за да издържи много часа възпроизвеждане 2.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Отлично обслужване】 : Ако често сте ограничени от разстояние до играта, това удължителен кабел на контролера ще бъде най-добрия избор. гаранция за качество : Както всички други продукти от премиум-клас, този удължител на контролера също е защитен нашата гаранция за качество.Поръчайте нашият удлинительный кабел за конзоли NES (1985 Edition) Retro Classic за плавна и удобна за игра по всяко време и на всяко място.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма гаранция.На нашите продукти се предоставя 1 година гаранция. 【Щепсела и да играе】 : Щепсела и да играе, без допълнителни драйвери не се изисква. Удължител Jo Fong е с дължина 5,8 метра, което ви позволява да играете комфортно на дивана, като предоставя най-добрите игри на опит и по-ефективна защита на очите.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория