.

.

New
176 бр. Аксесоари за парти в стила на Дракона, Включват Банер реклама, Topper за торта, балони, Чиния, Балон от Фолио за Украса на Парти в чест на рождения Ден на Дракона, А?

176 бр. Аксесоари за парти в стила на Дракона, Включват Банер реклама, Topper за торта, балони, Чиния, Балон от Фолио за Украса на Парти в чест на рождения Ден на Дракона, Аксесоари За парти в стил Аниме

BGN 1.00

Налично
Налично

безплатни билети, 20 брможете да украсите дома си банер и балони.Украса за парти в чест на рождения ден на Dragon Ball z : Използвайте нашия мил и практичен комплект за рожден ден, за да отпразнуват рождения ден на семейството си или приятели. топперов за торта, 24 бр.Високо качество : Аксесоари за парти в чест на рождения ден на Dragon ball z са изработени от висококачествени материали, безопасни и многоразовы, са лесни, тях не е лесно да се съборят, са здрави и крепки.Пратката включва : 1 комплект банер честит рожден Ден, 18 бр. парти по случай рождения ден. фольгированных топки, 4 бр.Изисквания : Ако пратката не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, ние веднага ще решим проблема вместо вас и ще замени или пълно възстановяване.Широко се използва : Нашият комплект за украса на парти в чест на рождения ден на dragon ball z е подходяща за детски партита по повод рождения ден, на душата на детето, детски, училищни тържества и партита хотелско, ресторантско, кетъринг, събития на открито и така нататък.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория