.

.

New
Балони от фолио във формата на сърце GLASNES 18 Инча, балони за украса на парти в чест на Годеж, Ден на Майката, Детски душ, Сватба, рожден Ден, Годишнина парти (Червен, Роз?

Балони от фолио във формата на сърце GLASNES 18 Инча, балони за украса на парти в чест на Годеж, Ден на Майката, Детски душ, Сватба, рожден Ден, Годишнина парти (Червен, Розов, Бял)

BGN 2.66

Налично
Налично

【Размер】 18 инча 【Сценарий за използване】 балони със сърца могат да се използват за различните случаи, са подходящи за деня на Свети Валентин, украса на сватбена пътека, Ден на майката, на партито по повод рожден ден, моминско парти, предложение за брак, булчински душ, годишнина от сватба, за детско душата и т. 【Предпоставка включва】 12 бр.【Предпоставка включва】 12 бр. балони със сърца могат да се използват за различните случаи, са подходящи за деня на Свети Валентин, украса на сватбена пътека, Ден на майката, на партито по повод рожден ден, моминско парти, предложение за брак, булчински душ, годишнина от сватба, за детско душата и т. балони от фолио във формата на сърце, четири червени, розови и бели във всяка. 【Сценарий за използване】 балони със сърца могат да се използват за различните случаи, са подходящи за деня на Свети Валентин, украса на сватбена пътека, Ден на майката, на партито по повод рожден ден, моминско парти, предложение за брак, булчински душ, годишнина от сватба, за детско душата и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория