.

.

New
Гирлянда от балони цвят Каки, кафяв и телесен цвят, 67 бр. с метални златисти балони, комплект за юбилей, рожден Ден, Коледа бала или украса за парти с приятели и семей?

Гирлянда от балони цвят Каки, кафяв и телесен цвят, 67 бр. с метални златисти балони, комплект за юбилей, рожден Ден, Коледа бала или украса за парти с приятели и семейството.

BGN 1.67

Налично
Налично

Например, Детски душ, Годишнина, Коледа, абитуриентски, Русалка, фестивални партита и т, 10-инчовите балони с телесен цвят 25 бр.Може да ги използвате многократно за всички вътрешни и външни декорации за партита., 12-инчовите балони цвят металик 15 бр.Можете да правите от тях венец от балони с формата на сърце, топка, стена.всичко, което ти някога ми харесваше. ? ИЗБОР на ЦВЕТОВЕ : балони в стил ретро - новите бестселъри на тази година.В тон модерен хромирано златен поп балони и поп балони в ретро стил.Ако имате някакви проблеми или не сте доволни, моля, първо се свържете с нас.Поради автоматични системи за опаковане, моля, приемете, че всички отвори или лопнувшие топки в рамките на 1-3 бр.Например, Детски душ, Годишнина, Коледа, абитуриентски, Русалка, фестивални партита и т.Моля, НЕ переполняйте пастелни топки, а също така избягвайте слънчеви изгаряния, прегряване, свържете се с остри предмети и прекомерно триене., една лента и една връзка.Ако имате някакви проблеми или не сте доволни, моля, първо се свържете с нас. ?КАЧЕСТВО : Тези латексови балони трайни и с 20% по-дебела обикновените латексови балони. за една опаковка от балони - това е нормално явление. ? БЕЗОПАСНОСТ и гаранция : Всички тези балони за партита не е токсичен и е безвреден.Кръгли балони могат да бъдат изпълнени с въздух и хелий.Комплектът включва 10-инчовите балони каки 25 бр.Ние гарантираме пълно възстановяване, и ние сме винаги тук, за вас в рамките на 24 часа., 10-инчовите балони с телесен цвят 25 бр. за една опаковка от балони - това е нормално явление.Комплектът включва 10-инчовите балони каки 25 бр.Поради автоматични системи за опаковане, моля, приемете, че всички отвори или лопнувшие топки в рамките на 1-3 бр., 12-инчовите балони цвят металик 15 бр. ?Внимание и предупреждение : След изпомпване възниква известна разлика в цвета, но цветови ефект ще бъде по-добре.Кръгли балони могат да бъдат изпълнени с въздух и хелий.всичко, което ти някога ми харесваше.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория