.

.

New
Банер Helewilk от Розово злато с пайети Mastered It, декорация за абитуриентски бал майстори 2023 г., Аксесоари за бала магистри, Сувенири за завършилите 2023 г., Гирлянда с овесе?

Банер Helewilk от Розово злато с пайети Mastered It, декорация за абитуриентски бал майстори 2023 г., Аксесоари за бала магистри, Сувенири за завършилите 2023 г., Гирлянда с овесени ядки за момчета и момичета

BGN 11.98

Налично
Налично

?【Материал】 Този банер е изработен от висококачествен брилянтен картон, блестяща и многократна употреба ?【Купи с увереност】 След получаване на банер, ако опаковката е повредена или букви липсват, можете да се свържете с нас по всяко време.Добре дошли в Helewilk!.?【Че ще получите】 Една опаковка розово-златния брилянтен банер "mastered it", който може да донесе повече забавление на вашето парти!. ?【Използват за】 най-Добрият избор за бала магистри, той ще се хареса на всички, които ще дойдат на парти. ?【Трябва да направите със собствените си ръце】 В опаковката са букви, въже и игла.Просто трябва да се свързват буквите заедно, а след това ги окачи на всяко място, което искате да декорирате.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория