.

.

New
Поздравительный Банер за завършилите, Абитуриентски Банери клас 2023, Венец за висши училища, Поздрав Края на колежа, Аксесоари за Абитуриентски партита, Украси за у?

Поздравительный Банер за завършилите, Абитуриентски Банери клас 2023, Венец за висши училища, Поздрав Края на колежа, Аксесоари за Абитуриентски партита, Украси за училище, у дома, на Колата

BGN 5.33

Налично
Налично

Предварително сглобени : Този лъчезарен банер Поздравления Grad голям размер (10 фута) се предлага в предварително сглобени, което улеснява декорация на банер или го подвешивание на удобно мястоДекорация за абитуриентски 2023 г. този бала банер може да се използва като фон за бала фотосесия, декор абитуриентски маси, на декора на стените.Не пропускайте този единствен по рода си банер Поздравления Grad Graduation Party Доставки 2023.ЗДРАВ и многократна употреба : тези бижута за бала 2023 година здрави и са подходящи за повторна употреба. щастлив край! - Можете да го закачите на колата, десерт маса, прозорец, дърво, фуршетный маса, стая, стена, също може да се използва като подарък за бала, семейство или приятели, които завърши училище, прекарайте за тях уникална церемония на издаване и оставя добри спомени от последния.За да отпразнуват това велико събитие, ние сме създали перфектна декорация за вашия абитуриентски бал : банер "Клас 2023 поздравява възпитаници".Можете да направите красиви селфи с негов съученик.9 инча, общата ширина на банера около 10 метра.Този банер с поздравлением завършил 2023 година и е идеално за декорация на бала на открито или в колежа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория