.

.

New
Украса за Банери с 60-тия Рожден ден на мъжете, Черно Златни Ретро Плакат с Надпис: на 60 дни от раждането, Аксесоари за Партита, Декорация Плакат За партито в чест на Ш?

Украса за Банери с 60-тия Рожден ден на мъжете, Черно Златни Ретро Плакат с Надпис: на 60 дни от раждането, Аксесоари за Партита, Декорация Плакат За партито в чест на Шестидесятилетия (72,8x43,3 инча)

BGN 2.67

Налично
Налично

Тя може да се използва като фон за снимкиМоже да се използва на закрито и на открито, можете да го закачите на стената, прозорци, вътрешни дворове, врати, тераси, клони на дървета, мантел рафтове и други места. [Здрав материал] - Изработена от висококачествен полиестерен плат, лек и издръжлив, с ясна печат и цветостойкостью, моющийся и многократна употреба. [Лесна за употреба] - Нашият е на фона на плакат е оборудван с въжета, които можете да окачите директно премина на въжето чрез медни дупки в четирите ъгъла на потребителя. [Уникален ретро дизайн за парти в чест на 60-годишнината] - Класическата комбинация от черно и златни цветове, изпълнен с чувство за висока класа, добавяйки, богати на елементи винтажного фигура, със свеж и атрактивен интериор текст на винтажную тематика, като например "Възраст 60 години", "Vintage 60", "Човек-мит, легенда", лесно създават силна атмосфера винтажной парти в чест на 60-годишнината.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория