.

.

New
Украса на 90-ия Рожден Ден, Висящи Къдрите за жени, Розово Злато, Реколта 1933 Г., Къдрите От Фолио С 90-годишнината на Раждане, Вечерни Аксесоари, декорация За Таван Озна?

Украса на 90-ия Рожден Ден, Висящи Къдрите за жени, Розово Злато, Реколта 1933 Г., Къдрите От Фолио С 90-годишнината на Раждане, Вечерни Аксесоари, декорация За Таван Означения За Рожден Ден Девяностолетней Давност

BGN 5.20

Налично
Налично

[Неща]-Знак 90th Foil Върти е изработен от висококачествен картон и алуминиево фолио, с ясна печат, добре изработен и подходящ за повторна употребаМожете да лесно да се мотае къдрите фолио на тавана, на прозореца, трапезни или подарък маси, вратите и т.Това също е чудесен избор за реквизит и декори за фотография.Комплектът съдържа 16 картонени кутии с цифри и 16 отделни спирални къдрици (розово злато и черни), които са идеални за оформяне на тематични партита по повод 90-годишнината., Можете да ги използвате заедно с други накити, за да си купонясваме по-цветни и впечатляващи.В комплекта са включени : - 16 картонени кутии с цифри и 16 отделни спирални къдрици (черно и розово-златен).Можете да се мотае завитушки на тавана, на прозореца, на верандата, за украса на места и т. Това е също така перфектен фон за снимки и инструмент за фотография. [Идеален за декорация на 90-ия рожден ден] е Много подходящ за украса за 90-ия рожден ден на жените.Комплектът съдържа 16 картонени кутии с цифри и 16 отделни спирални къдрици (розово злато и черни), които са идеални за оформяне на тематични партита по повод 90-годишнината. Подходящ за : - Подходящ за оформяне на тематични партита за 90-ия рожден ден., Можете да ги използвате заедно с други накити, за да си купонясваме по-цветни и впечатляващи. [Получавате]-16 парчета на бижута от розово злато с 90-ти рожден ден, висящи къдрите за жени. [Уникален дизайн] -Уникална комбинация от розово злато и черни цветове, цифри, "90", "Vintage 1933", "ПРОИЗВЕДЕНО В 1933", "Приветствам 1933" и "ЗДРАВЕЙ 90" се подчертае тема 90-та годишнина, както и да добавите празнични шапки, звезди и други ярки елементи на партита, да сте вие, вашето семейство и приятели са оставили за себе си добри спомени. [Лекота на инсталиране на] - Тези висящи къдрите за украса на 90-ия рожден ден идват предварително сглобени с пластмасови куки. [Лекота на инсталиране на] - Тези висящи къдрите за украса на 90-ия рожден ден идват предварително сглобени с пластмасови куки. [Получавате]-16 парчета на бижута от розово злато с 90-ти рожден ден, висящи къдрите за жени.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория