.

.

New
DPKOW Розово Банер за Първи Св. Причастие, Кръст на фона на Ангел Божий, Банер за Момичета, Украса за Първо Причастие, Дълъг Плат Банер за Св. Причастие, Висящ Банер за С?

DPKOW Розово Банер за Първи Св. Причастие, Кръст на фона на Ангел Божий, Банер за Момичета, Украса за Първо Причастие, Дълъг Плат Банер за Св. Причастие, Висящ Банер за Стенен Маса, Украса за помещения и на Улицата

BGN 35.02

Налично
Налично

Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображения причастие), декорация на коридора на балкона за св.Пратката включва : 1 бр. причастие момичета, аксесоари за декорация на детската душа, аксесоари за декорация конфирмации, аксесоари за украса на кръщението, аксесоари за декорация рожден ден момичета, аксесоари за бижута розова тематични партита и т. 【Високо качество】 банер за парти първо причастие е изработен от полиестерен плат, мека и лека, моющейся и здрава, висококачествена мед не ръждясва, устойчива на счупвания, дигитален печат, по-ярък цвят, висока устойчивост на цветовете!Банер за причастие за момичета изглежда красиво и енергично, да остави добър спомен и дълбоки впечатления у семейство, приятели и гости. причастие, украса за ресторанта, бара за Св. розово висящ банер за причастието (250*35 см /8,2* 1,15 метра), 1 бр. причастие, просто се свържете с нас за помощ, ще заменим или възстановим парите си в съответствие с вашите нужди. причастие, бижута на фона на фотобудки за св. 【За обслужване на клиенти】 Всеки проблем с този розов банер за първи Св. причастие, маса украса за св. причастие (използва се като покривки за маса-бегач за масата за св. Моля, обърнете внимание на размера на продукта преди покупката, в случай, че тя е прекалено голяма или прекалено малка. Причастие, моля, посетете витрина на магазин DPKOW. причастие, аксесоари за декорация на помещения и на улицата, аксесоари за украса на Св.При възникване на евентуални проблеми, моля не се колебайте първо да се свържете с нас. Можете да използвате банер с святото причастие заедно с други празнични удобства, за да персонализирате своята партия и да се забавляват!. причастие (250*35 см/8,2*1,15 метра), 1 ролка банер лента (6 м/19,6 фута) можете да Сте сигурни, че вашата покупка е гарантирано. причастие, украса за торта за Св.Да Благослови Бог ви е сладко розово знамето за Св.Подходящ за украса на заден план, за св.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория