.

.

New
Благодаря Ви за всичко, което правите, Фон за снимки, Служители, Учители, Лекари, медицински Сестри, Ние Наистина ценим Вас, Тапети Декорации за партита, Банер за пар?

Благодаря Ви за всичко, което правите, Фон за снимки, Служители, Учители, Лекари, медицински Сестри, Ние Наистина ценим Вас, Тапети Декорации за партита, Банер за партита с пенсиониране, Аксесоари 7x5ft

BGN 3.00

Налично
Налично

2Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. Стока ще бъде изпратена в сгънат вид, моля, прогладьте обратна посока при ниска температура, за да премахнете гънки. Ние предлагаме индивидуални услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.РАЗМЕР - 7x5 фута (2,1 м широчина х 1,5 м височина).Функции-Използване на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен. За удобство на доставка по време на транспортиране фон ще бъде изпратен в сгънат вид. Моля, прогладьте задната повърхност (локално парно гладене) на слаб огън, за да е лесно за намаляване на бръчките.Пратката включва : 1 х фон (каботажните или скоби в комплекта не са включени) Как да използвате : 1.ПОЛЕЗНИ съвети за-1.Това може да доведе до образуване на множество гънки.Индивидуална поръчка : Ние можем да произвеждаме по поръчка всеки необходимия ви размер, както и може да отпечатва вашето собствено изображение като фон на (достатъчно ясна), без допълнително заплащане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория