.

.

New
Мерцающая Анна Шайн, това е банер от зебло за момчета, и за декорация на детската душа и купоните с разкриването на пол (в синьо)

Мерцающая Анна Шайн, това е банер от зебло за момчета, и за декорация на детската душа и купоните с разкриването на пол (в синьо)

BGN 2.67

Налично
Налично

Материал : 100% чулНе, той напълно е готов, за да може да се разплете и да се мотае в рамките на няколко минути.Лесно подвешивается, се сгъва и съхранява.Неутрален принт със Сини сърца.Идеален за всяка партита за малки момчета : празнувайте всички детски душ и покажи на пола на бебето и използвайте за снимки.Дължина на низ : 9 фута.Цвят : Бял принт и сини сърца по селски чул.Идеален за всички детски партита : празнувайте всеки детски празник и покажи на пола на бебето и използвайте за снимки.За многократна употреба банер от зебло, 1 бр.Размер чул : 5 см х 7 см (Ш х В).Материал : 100% множество чул. Предварителна монтаж : регулира от разстоянието.Цвят : Неутрален принт на селски чул. Банер от зебло, 1 бр. Банер от 1 част от зебло. Размер : 5 " x 7 инча (Ш x В).Размер чул : 5 см х 7 см (Ш х В). Дължина на кабела : 8 фута и 7 инча.Можете да се мотае на банера в стена или залепени с тиксо към полицата рафта, поставени над торта или десерт на масата, се свързват с клоните на дърво или да използвате като фон за снимки. Предварителна монтаж : регулира от разстоянието.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория