.

.

New
UUYYEO 2 бр Прозрачно Акрилно Пръстен във Формата На Конус, Държач за Дисплея Поставка За Халки на Пръста си, Поставка За Показване на Бижута, Органайзер За Показване н?

UUYYEO 2 бр Прозрачно Акрилно Пръстен във Формата На Конус, Държач за Дисплея Поставка За Халки на Пръста си, Поставка За Показване на Бижута, Органайзер За Показване на Пръстените

BGN 3.33

Налично
Налично

Дизайн на притежателя на пръстени във формата на конус, подходящ за демонстрации пръстени в различни размери, в един держателе пръстен може едновременно да се показват няколко пръстени в различни размери. Лесен за почистване, лек, удобен за переноске, ще ви помогне да организирате вашето бижу пръстен, не заема много място.Материал : акрил.5 х 7 виж Количество : 2 бр.5 х 7 виж Количество : 2 бр. Лесен за почистване, лек, удобен за переноске, ще ви помогне да организирате вашето бижу пръстен, не заема много място.Материал : акрил.Дизайн на притежателя на пръстени във формата на конус, подходящ за демонстрации пръстени в различни размери, в един держателе пръстен може едновременно да се показват няколко пръстени в различни размери.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория