.

.

New
Овлажняващ масло за устни, 1 бр., определени масла за устни във формата на свитък, на Глазура за устни, Прозрачен Безцветен Овлажняващ Лосион за Устни, Набор от хидра?

Овлажняващ масло за устни, 1 бр., определени масла за устни във формата на свитък, на Глазура за устни, Прозрачен Безцветен Овлажняващ Лосион за Устни, Набор от хидратиращи масла за Грижа за устни (Случаен цвят)

BGN 2.67

Налично
Налично

Блясък за устни - необходимо допълнение към всеки набор от козметика 【Дизайн ролкови топки】 Този забавен блясък за устни с пайети е с дизайн ролкови сферични, който е много лесен за използване. 【Фина текстура】 Нашата глазура за устни е направена от чисти натурални съставки, има фина текстура, лека и мека и равномерно отговорност.Бъдете сигурни, че всяка от нашите блесков за устни е безвреден, и те могат да се ползват с доверие.Параметри : Име : блясък за устни в роли Съдържанието на окото : около 6 млупаковочный лист : 1 * масло за устни (случаен цвят) Забележки : поради ефекта На осветлението и ъгъла на наклона продукт се различава по цвят, моля, разберете. Безцветно масло за устни разполага с фина текстура, той лесно и меко и равномерно се разпределя.Може да се носи в джобовете си, сумочках и раници за овлажняване на устните си по всяко време по време на пътуване., Може да се прилага за сухи и напукани устни, за да запази сухи устните или устните на вашето семейство. 【Лесно да носите със себе си】 Този маслен гланц за устни с пайети малък, симпатичен и лесно да го носите със себе си.

Подробности

Name:
Roll On Lip Gloss
Net content:
about 6ml
Packing list:
1*Lip oil (random color):
notes:
Due to the lighting effect and shoo ting angle, the product has a color difference, please understand.:
Due to manual measurement, there are tolerances in product dimensions. :
Новинка

Подобни продукти в категория