.

.

New
3D Окачване за дизайн нокти с формата на Сърце, 225 бр., Сменяеми Етикети за Акрил Аксесоари за Дизайн на Ноктите, Висулки във формата на Сърце за нокти, Декорации за Ди?

3D Окачване за дизайн нокти с формата на Сърце, 225 бр., Сменяеми Етикети за Акрил Аксесоари за Дизайн на Ноктите, Висулки във формата на Сърце за нокти, Декорации за Дизайн на ноктите, Направи си сам, Блясък за Нокти,

BGN 3.00

Налично
Налично

Да Не причинява вреда на кожата, дори и чувствителната, също е безопасна за употребаТе също могат да се използват за украса на телефони, таблети, diy от смола и други предмети, които искате да декорирате!. Изберете цвета на вашата пайети.【Промяна на цвета на светлината】 Всеки ключодържател за нокти във формата на сърце ще променят цвета си под въздействието на ултравиолетовите лъчи или на слънчевата светлина. Нанесете лепило с четка върху съставен модел и нанесете люспи на лепило. Начертайте с молив върху филма сърцата на всеки цвят, който ви харесва. Като алтернатива изчакайте, докато лак за нокти да изсъхне.Калъф за мобилен телефон в стила деко Приложение : 1.След това използвайте лепило за нокти, за да залепени пайети., етикети за акрил аксесоари за дизайн на ноктите с подсветка, Висулки във формата на сърце за нокти, Декорации за дизайн на ноктите, Направи си сам, блясък за нокти, блясък за нокти Параметри : Форма : Сърце любов Осъществяване Съдържание : Количество : 1 опаковка (225 бр. Нанесете топ лак, за блясък без да падне.Ключодържатели за нокти във формата на сърце са идеални за естествени или изкуствени нокти. Нанесете блясък на ноктите. 【Уникални дизайни】 Окачване-сърца за нокти, разработен с помощта на най-новите технологии, всяка украса за нокти във формата на сърце променя цвета си под въздействието на ултравиолетови лъчи или на слънчевата светлина. Нанесете основен слой.И могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всеки пудра за нокти. Наклейте на телефон защитен филм.Уникални дизайни създават ослепителен дизайн нокти. 【Лесна употреба】 3d-ключодържатели за нокти във формата на сърце много подходящи за професионалисти или начинаещи.

Подробности

Shape:
Love heart
Package Contents:
Quantity:
1 Packs(225pcs love heart Nail Decorations)
Features & Usage:
Brand New and High Quality :
How to do sequin nails:
Buff and clean nails as a normal manicure process :
1. Choose your nail polish color. :
2. Choose the color of your sequin. They should go together, the contrast should be fine. :
3. Apply a base coat. You need it to protect your nails. :
4. Apply two thin coats of your chosen nail polish. :
5. Press the sequins on your nails. :
6. Alternatively, wait for your nail polish to dry. Then use nail glue to stick on the sequins. :
7. Apply a top coat to prevent the sequins from falling off. :
Phone Case Deco Usage:
1. Stick your phone with a protective film. :
2. Draw any color of heart glitter you like on the film with a pencil. :
3. Brush the glue to the drawn pattern, and place the flakes onto the glue. :
Новинка

Подобни продукти в категория