.

.

New
Снежинка Блести 3D Холографски Дизайн на Ноктите, Люспи с Пайети Коледни Конфети Блестящи стикери Стикери за Маникюр Дизайн нокти Грим САМ Зимни Декорации (12 Мрежи)

Снежинка Блести 3D Холографски Дизайн на Ноктите, Люспи с Пайети Коледни Конфети Блестящи стикери Стикери за Маникюр Дизайн нокти Грим САМ Зимни Декорации (12 Мрежи)

BGN 2.00

Налично
Налично

С помощта на пинсета нанесете блясък на ноктите и отвердите муСъщо така можете да се насладите на маникюр със своите приятели и семейството си. блясък за нокти за дизайн на ноктите, битови и салонного употреба. Идеален за нокти с UV гел, акрилни нокти, и т. 3 D Коледни блясък за нокти като специален подарък за изпращане на годишнина, празник, Коледа, абитуриентски бал, на участието, поздравителни, за рожден ден, за да се засили празнична атмосфера.Задоволителен услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашите листи за нокти под формата на снежинки, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. В комплекта на 12 мрежи за нокти-арт glitters flakes, което е достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди на нийл-арта със собствените си ръце.Брилянтен блясък за нокти под формата на снежинки, 3 D Холограма на люспи за дизайн на ноктите, 6 цвята за декор акрил накрайници за нокти Параметри Тип на продукта : Пайети във формата на снежинки за дизайн на ноктите Форма : класически модел под формата на снежинки, Цвят : както е показано на фигура Размер на кутията : 5,12 инча * 2,09 инча * 0,47 инча Брой : 1 кутия / 12 мрежи Характеристика на 1.Лесна за използване : просто използвайте пинсети, за да нанесе върху ноктите вашето любимо конфети от снежинки с базово масло, а след това нанесете слой от масло за втвърдяване.Широко се използва : Коледни блясък за нокти са подходящи за коледен грим, новогодишни партита и различни годишнини, демонстрира своя уникален чар. Холограма пайети : Нашите стикери за нокти под формата на снежинки, изработени от безопасни, безвредни и с висококачествени материали. Съвети : Ако искате да цвят на фона е по-красив, можете да повторите стъпка 1 кликнете два пъти.Подходящ не само за ноктите на краката си, тялото си, но и за украса на мобилни телефони, книги, дамски чанти, занаяти и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория