.

.

New
Ден на Свети Патрик, Четырехлистный Детелина, Пайети за Дизайн на Ноктите, Люспи, 2 Саксията, Холограма Пайети, Честит Лист на Плевелите, Дизайн Направи си сам, Конфе?

Ден на Свети Патрик, Четырехлистный Детелина, Пайети за Дизайн на Ноктите, Люспи, 2 Саксията, Холограма Пайети, Честит Лист на Плевелите, Дизайн Направи си сам, Конфети за Маникюр, Декорации, Занаяти, изработени от

BGN 2.00

Налично
Налично

6 Нанесете слой, за да пайети не падне. Как да използвате : 1. ? 【Лесна за нанасяне на】 : Можете лесно да се нанесе декорация за нокти навсякъде, както ви е по-удобно, с помощта на лепило, не мърдай го, след нанасяне, ако искате да се прилага на нокти, можете да използвате инструмента за съставяне на листа на ноктите и завърши слой прозрачен лак за нокти, за да се запечата, и вие ще получите устойчив ефект, можете да украсите ноктите тези красиви пайети за нокти.?【Брой】 : В комплекта са включени 2 саксията на люспи за нокти lucky clover различни цветове, с отделно място за съхранение, искрящи рисунки за нокти с Деня на Св. (Около 20 грама). ?【Брой】 : В комплекта са включени 2 саксията на люспи за нокти lucky clover различни цветове, с отделно място за съхранение, искрящи рисунки за нокти с Деня на Св. Ако са малки, моля, поръсва се с тях ноктите си.Можете да ги покрие изцяло, или може да имате по една блестке на всеки ногте, или може да имате неограничен брой пайети на ноктите си. Забележка : за Малки и негодни за консумация продукти, които могат да причинят задушаване, моля, дръжте далеч от малки деца. Нанесете грунда. ?【Безгрижните закупуване на】 : Ако не сте доволни от нашите продукти, можете да замените или да ги върнат, можете да сте сигурни в покупката. ?【Безопасно и безвредно】 : Тези искри от зелени листа на саксията са изработени от качествен и безопасен материал, безвреден за вас, може да се прилага и за украса.Ще ви е необходимо, за да защити вашите нокти. Натиснете блясък на ноктите. ?【Безгрижните закупуване на】 : Ако не сте доволни от нашите продукти, можете да замените или да ги върнат, можете да сте сигурни в покупката. 100% чисто нов и високо качество.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани. Нанесете два тънки слоя лак за нокти по ваш избор. Или изчакайте, докато лак за нокти да изсъхне. Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти. ?【Безопасно и безвредно】 : Тези искри от зелени листа на саксията са изработени от качествен и безопасен материал, безвреден за вас, може да се прилага и за украса. Подходящ за прилагане върху UV гел ноктопластика, акрил, ноктопластика и естествени нокти и т. ? 【Лесна за нанасяне на】 : Можете лесно да се нанесе декорация за нокти навсякъде, както ви е по-удобно, с помощта на лепило, не мърдай го, след нанасяне, ако искате да се прилага на нокти, можете да използвате инструмента за съставяне на листа на ноктите и завърши слой прозрачен лак за нокти, за да се запечата, и вие ще получите устойчив ефект, можете да украсите ноктите тези красиви пайети за нокти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория