.

.

New
Kalolary 3 Кутии с Пайети за дизайн на ноктите с форма на Сърце, Блясък за Нокти във формата на устните на Свети Валентин, Холографски Боклук позлата на Свети Валентин, Д?

Kalolary 3 Кутии с Пайети за дизайн на ноктите с форма на Сърце, Блясък за Нокти във формата на устните на Свети Валентин, Холографски Боклук позлата на Свети Валентин, Декорация за Нокти, Грим, Направи си сам, плавателни

BGN 2.33

Налично
Налично

Дори ако не сте много добре запознат с дизайна на ноктите, можете лесно да го - Нанесете блясък glitter glow на фестивали, с помощта на glam glitter сълзи под очите или на бузите, за да направят вечерния образ на клуб. - Също е добра опаковка, за приятелите си, които обичат нийл-арт, независимо от това, дали са фенове на създаване на сложни дизайни или не притежават никакви художествени ноу-хау. Нанесете течни сенки за очи или друга блестяща грунд или лосион за очи. - Блясък за нокти с обилна дизайн могат да демонстрират много различни ефекти при различно осветление и от различни ъгли. Различни модели : Холограма блясък за нокти в Деня на Свети Валентин се извършват под формата на сърца, гъби, пеперуди, и 3 мрежи-конфети от златно фолио, можете да изберете любимите си и да го комбинирате според вашите нужди в дизайна на нокти.Това е идеалният подарък за Свети Валентин.Всеки модел, опаковани в буркан с добра герметичностью, за да го предпазва от обриви.Лазерен ефект : Блясък сърце нокти glitters изработени от пигмент на висока интензивност, а холографски блясък демонстрира различни ефекти сияние под различни ъгли, което го прави ноктите по-красиви и ослепителен. Параметри : Тип : Блясък за нокти-арт Брой : 3 кутии Размер : 13 см * 5,2 см * 1,2 cm Съдържание на опаковката : 3 кутии 3 D сърца за нокти с пайети Инструкция за макияжу и красота : 1.Дори ако не сте много добре запознат с дизайна на ноктите, можете лесно да го., 3 кутии със стикери с пайети във формата на сърце за нокти - Са идеални за Деня на Свети Валентин - Подходящ за прилагане върху UV гел на ноктите, акрилна ноктопластика и естествени нокти и т.Ще ви е необходимо, за да защити вашите нокти.Многократно използване : Този пъстър комплект с пайети във формата на сърце и е много подходящ за 3 D дизайн на ноктите, плосък дизайн на ноктите, на декоративно-приложното изкуство, занаяти собствените си ръце, албуми, албуми празнични украси, подарък опаковки, украса, поздравителни картички, лице, тяло, нокти, своята практика за телефон със собствените си ръце и т. Различни модели : Холограма блясък за нокти в Деня на Свети Валентин се извършват под формата на сърца, гъби, пеперуди, и 3 мрежи-конфети от златно фолио, можете да изберете любимите си и да го комбинирате според вашите нужди в дизайна на нокти.Нека ноктите лесно привличат вниманието на околните. Просто бъдете внимателни, да отваряте слот, така че тя не показа напълно.Лесна употреба : Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти, подходящи за професионалисти или начинаещи. Блясък за нокти във формата на сърце : Включва 3 кутии пайети за нокти в деня на Св. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория