.

.

New
Холограма Блясък за нокти Русалка, Обемна Блясък за нокти, Флуоресцентно Стъклена хартия, Стикер Преливащи Люспи Искри, Декорация за нокти с пайети за коса (4 кутии)

Холограма Блясък за нокти Русалка, Обемна Блясък за нокти, Флуоресцентно Стъклена хартия, Стикер Преливащи Люспи Искри, Декорация за нокти с пайети за коса (4 кутии)

BGN 0.33

Налично
Налично

(НЕ се лекува!) Нанесете UV ЦВЕТЕН ГЕЛ.Името на фигурата : 4 кутии флуоресцентни Стъклена хартия. Също е подходящ за декоративно и приложно изкуство, албуми за албуми.При алергии на лепило, моля, не пръскайте върху чувствителна кожа или близо до очите.Блясък за нокти полезни, е безвреден, безвредни, на тях не се използват отровни, разяждащи химически материали. Нанесете UV-ГОРНИЯ СЛОЙ и отверждайте под UV /led лампа.Нетоксичен и е 100% сигурно. Нанесете на ноктите, UV-ОСНОВНО ПОКРИТИЕ и лечение под UV / led лампа.Цвят : Бяло, Синьо, Зелено, Лилаво.За грим използвайте лепило за мигли или грунд с пайети, за да се залепи люспи на тялото. 【Идеален ефект】 Блестяща пудра на прах за нокти най-висока точност на рязане придава на вашето ногтю прекрасна което голографическое, искрящо покритие. 【Блясък за нокти премиум-клас】 Гаранция за качество и блясък осигуряват надеждна защита на околната среда, които не замърсяват околната среда и не вредят, са безопасни за употреба навсякъде. 【Блясък за нокти премиум-клас】 Гаранция за качество и блясък осигуряват надеждна защита на околната среда, които не замърсяват околната среда и не вредят, са безопасни за употреба навсякъде.Супертонкие, което им позволява да стоят по-дълго, отколкото на конвенционалния блесткам за нокти, когато правилно се прилага. Спрете употребата при поява на раздразнения.Супертонкие, което им позволява да стоят по-дълго, отколкото на конвенционалния блесткам за нокти, когато правилно се прилага. 【Лесна употреба】 - За нийл арт почистете повърхността на ноктите, нанесете базовия лак и нанесете блясък на ноктите, поставяне на прозрачен горния слой. Също е подходящ за декоративно и приложно изкуство, албуми за албуми. Вылечите го под UV /led лампа. 【Идеален ефект】 Блестяща пудра на прах за нокти най-висока точност на рязане придава на вашето ногтю прекрасна което голографическое, искрящо покритие.Съдържание на опаковката : 4 кутии пайети за нокти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория