.

.

New
Коледен Дизайн нокти Пайети EBANKU 3D Холограма Снежинка Звезда Празнични Блясък За Нокти, Люспи, Цветни Блестящи Конфети Блясък за направи си САМ Дизайн Лицето Грим Т?

Коледен Дизайн нокти Пайети EBANKU 3D Холограма Снежинка Звезда Празнични Блясък За Нокти, Люспи, Цветни Блестящи Конфети Блясък за направи си САМ Дизайн Лицето Грим Тялото Коледна Украса

BGN 2.00

Налично
Налично

И може да се комбинира с всички UV-гелевыми лакове за нокти, DIP-пудра и всеки пудра за нокти Ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 1-2 мм. - Дядо Коледа и снежен човек ви позволяват да направите няколко очарователни занаяти собствените си ръце. Материал : пластмаса.Как да се прилага блясък на ноктите : . Поради разлика в изображението действителният цвят може да варира от изображения. - Различни коледни искри, за да украсяват ноктите си.【6 цветни коледни брелков за нокти】 Вие ще получите 6 пакетчета коледни искри за нокти различни цветове и форми.Може да ги използвате не само за дизайн на ноктите, но и за различни занаяти. Нанесете цветни люспи за лак на ноктите, преди да лак изсъхне. 【Премиум качество】 Коледни блясък за нокти са полезни, безвреден, не замърсяват околната среда и са безвредни. - Идеален за споделяне, празници и многото експерименти с красота!., И може да се използва като декорация в поделках от смола, албуми за албуми, седалка за телефони, поделках със собствените си ръце и т. Изберете блясък за нокти, които ви харесват. 【Многократно използване на】 Многофункционални коледни блестящи пайети за нокти можете да използвате ноктите, лицето и всяка част от тялото, като блясък за тяло, за да ви даде по-блестящ ефект.Да Не причинява вреда на кожата, дори и чувствителна. Натиснете ги точно пинсети.Подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Блясък за нокти са 6 вида смесени модели, всички тези цветни пайети за нокти изпълнени в коледна тематика, включително снежинка, снежен човек, звезда, дърво, луната и т. - Тези коледни блестящи люспи за нокти са идеални за природни / акрил / UV-лак. 【Идеалният коледен подарък】 Това е идеален подарък за вашата съпруга, дори за вашата приятелка, майка, роднини, приятели.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория