.

.

New
Коледни Висулки за дизайн на ноктите, Лъскави пайети, Хромирани Прах за нокти, Зимни Червени Зелени Бижута, Кристали, Снежинка, Дизайн на нокти Направи си сам, Грим з

Коледни Висулки за дизайн на ноктите, Лъскави пайети, Хромирани Прах за нокти, Зимни Червени Зелени Бижута, Кристали, Снежинка, Дизайн на нокти Направи си сам, Грим за лице и тяло, Коледна украса (24 окото)

BGN 4.66

Налично
Налично

2След това използвайте лепило за нокти, за да залепени пайети.Цветни пайети подчертават атмосферата на Коледа и ще направят ноктите по-уникални и чаровни.Инструкция за макияжу и красота : 1. Изберете цвета на вашата пайети. ⭐【Лесна употреба】 е Подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи. ✨【Широко приложение】 Коледни блясък за нокти - страхотни декорации за нокти арт със собствените си ръце, занаяти, лицето, тялото, сенки за очи, на устните, на бузите, грим, нокти арт, калъфи за телефони, пощенски картички, заколок за коса, обици и още много други. Нанесете основен слой. ✨【Материал】 Коледни блясък за нокти са произведени с използване на пигменти с висока интензивност и холографски блясък, демонстрират различни ухилен ефекти под различни ъгли.Име на продукта : 24 окото/кутии Коледен дизайн нокти с пайети Цвят : както е показано на фигура Материал : пластмаса Размер : смесени размери Как да направите ноктите с пайети : Отполируйте и почистете ноктите, като нормален процес на маникюр 1. Нанесете топ лак, за да се предотврати проливането на пайети.Коледен комплект пайети за нокти е подходящ за естествени или изкуствени нокти и може да се комбинира с всички UV-гел-лакове за нокти, DIP-пудра и всички прахове за нокти.Коледен комплект пайети за нокти е подходящ за естествени или изкуствени нокти и може да се комбинира с всички UV-гел-лакове за нокти, DIP-пудра и всички прахове за нокти. ⭐【Предпоставка включва】Вие ще получите 2 кутии с 24 мрежи коледен блясък за нокти с много цветя : коледни снежинки, звездички, кругляшки, сърца от конфети, пеперуди, коледно дърво и др. ✨【Материал】 Коледни блясък за нокти са произведени с използване на пигменти с висока интензивност и холографски блясък, демонстрират различни ухилен ефекти под различни ъгли.Подходящ за домашна употреба и маникюрного салон, добавяйки повече забавление и очарование на вашето макияжу.Те трябва да бъдат комбинирани помежду си, контраст трябва да бъде прекрасно. ✨【Широко приложение】 Коледни блясък за нокти - страхотни декорации за нокти арт със собствените си ръце, занаяти, лицето, тялото, сенки за очи, на устните, на бузите, грим, нокти арт, калъфи за телефони, пощенски картички, заколок за коса, обици и още много други. Нанесете блясък на ноктите.Цветни пайети подчертават атмосферата на Коледа и ще направят ноктите по-уникални и чаровни. Нанесете два тънки слоя от избрания от вас лак за нокти.Най-простите начини да остане в крак с актуални сезонни тенденции!Идеален подарък за вашия приятел, и на семейството.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория