.

.

New
Декорации за нокти с Мечка, 3D Разноцветни Блестящи Люспи за Дизайн на ноктите с Мечка, Смола, Сладък Мечка, Планински Кристал, Дизайн нокти за Жени, Маникюр, за Момич?

Декорации за нокти с Мечка, 3D Разноцветни Блестящи Люспи за Дизайн на ноктите с Мечка, Смола, Сладък Мечка, Планински Кристал, Дизайн нокти за Жени, Маникюр, за Момичета, Акрилни Аксесоари за нокти, Занаяти, Съвети

BGN 37.88

Налично
Налично

н и могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти. блестящи пайетки за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти., Можете да изберете повече цветове, за да допълва вашия собствен нийл-арт. 【Лесна употреба】 подходящ за професионалисти или начинаещи.Голям брой парчета нокти за многократна употреба : нийл-арт, грим лице, изработване на обеци, украса на мобилни телефони, производство на слуз, аксесоари за бродерия. 【Смесен дизайн】 Модерен дизайн нокти с изображение на животно, мечка, цветно декорация на нокти, вие можете да декорирате ноктите си с пайети, переводными стикери за нокти, фолио за нокти и т., Можете да изберете повече цветове, за да допълва вашия собствен дизайн на ноктите. 【Лесна употреба】 подходящ за професионалисти или начинаещи.Стикери за нокти - страхотни подаръци за жена си или за приятели. Стикери за нокти, подходящи за професионални маникюрных козметични салони и домашна употреба.Тези блясък за нокти с анимационни мече са идеални за други видове нийл арт. диаманти от смола хубава мечка, 3 размера на декорации за мечки (7,5 x 6,2 мм, 8 x 10 мм, 10 x 12 мм) Брой на мечките всеки размер е около 50 бр. блестящи пайетки за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти.Стикери за нокти - страхотни подаръци за жена си или за приятели. и могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти.Тези блясък за нокти с анимационни мече са идеални за други видове нийл арт. Стикери за нокти, подходящи за професионални маникюрных козметични салони и домашна употреба. 【Брой】 Ще получите 150 бр. Съдържа набор от цветове по ваш избор. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена смола и пигменти, е безопасен за нанасяне върху ноктите и кожата. 【Смесен дизайн】 Модерен дизайн нокти с изображение на животно, мечка, цветно декорация на нокти, вие можете да декорирате ноктите си с пайети, переводными стикери за нокти, фолио за нокти и т. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена смола и пигменти, е безопасен за нанасяне върху ноктите и кожата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория