.

.

New
Грязеотталкивающий Cartoony калъф за телефон Lulumi за Xiaomi Mi CC9E/A3, титуляр-поставка за телефон, защита от прах, Модерен Дизайнерски Калъф за крака, здрав, умен, Антидетонац?

Грязеотталкивающий Cartoony калъф за телефон Lulumi за Xiaomi Mi CC9E/A3, титуляр-поставка за телефон, защита от прах, Модерен Дизайнерски Калъф за крака, здрав, умен, Антидетонационный, блестящ, силиконов калъф-броня

BGN 55.19

Налично
Налично

Описание на продукта : Гъвкава гривна може лесно да стане притежател на мобилен телефон или поставка за кракатаВсички произвеждани от нас седалките отговарят на стандарта на нашите калъфи за i Phone и Samsung.Създаваме СУПЕР СЛАДЪК ДИЗАЙН заедно. [Стреса] - Брилянтен нежна пакетче с течни блестящи звездички.Нашата цел е да произвежда подходящи калъфи за всеки смартфон в света. [Супер сладък дизайн] - Специално подбран пакет за течност, идеално се съчетава с анимационни футляром.Пратката включва : 1 бр. [Функционална поставка за краката] - Разгъва и се превръща в стойка за смартфон.Всяка уплътнение и капачка бутон идеално комбинирани (за слушалки, микрофон и т.Марка : Lulumi Ние създадохме нашата марка, студия и фабрики с 2016 година.В нашия джоба има набор от сменяеми удар дантела, дантела на китките и пръстените на пръстите си.Можете да използвате гривна като поставка за мобилен телефон, за да видите You Tube и филми. Ние се фокусираме върху дизайна и функционалността.Гаранция : 1 година, и ако има проблем или мнение относно продукт.Просто се свържете с нас за получаване на решението.Можете свободно да реши по какъв начин най-добре е да вземете със себе си смартфон.Кликнете, за да видите, как той се превръща в собствените си падащи звезди. [Защитен и монтиране] - Мек калъф от TPU напълно затваря всички бутони и здрав пакет за течност осигурява допълнителна защита. калъф с функционални гривната, 1 комплект сменяеми каишка на врата, каишка за китката и пръстен за палеца. [Стреса] - Брилянтен нежна пакетче с течни блестящи звездички.Освободете ръцете си и се насладете на гледане на видео!.Мек TPU покрива изцяло всички бутони.Той може не само да поддържа работата на вашия смартфон, но и да поддържа живота си, като играчка за облекчаване на стреса. [Функционален притежателя] - Cartoony титуляр за телефон, която осигурява опора за пръстите си и се промени традиционните начини за улавяне на смартфон.Отвор на камерата, което действа на 1 мм, която предпазва обектива от надраскване. [Защитен и монтиране] - Мек калъф от TPU напълно затваря всички бутони и здрав пакет за течност осигурява допълнителна защита.Тази серия е силно препоръчително нашите сладки клиенткам-момичета.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория