.

.

New
Китайски Чай RAZZUM Gongfu Керамични Супени Комплекти Съдържат 8 Чаени Чаши чайника с дръжка метална Кутия за приготвяне на Чай Тава Класически Супени Комплекти кунг-фу ?

Китайски Чай RAZZUM Gongfu Керамични Супени Комплекти Съдържат 8 Чаени Чаши чайника с дръжка метална Кутия за приготвяне на Чай Тава Класически Супени Комплекти кунг-фу чайника с Подвижна цедка Набор за приготвяне на

BGN 91.98

Налично
Налично

6Форма на съда величественна и изящна линия са чисти и внимателни, нежна повърхност, както текстура е лесна и сочно.Дайте на приятелите си семейство или бизнес партньор такъв уникален подарък !.Този чай е за декорация на фън шуй у дома или в офиса. Общи матова текстура, наситено с чувството за ръце, елегантна атмосфера.Това е най-добрият избор на подаръци за рождени дни, Свети Валентин, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и housewarming за вашите приятели и семейство, особено за любителите на чай.Дайте на приятелите си семейство или бизнес партньор такъв уникален подарък !. Дебели поднос за чай траен, както и кръгли отвори на повърхността на тавата лесно запознат и почистване, което ви позволява ефективно да поддържа реда в поднос за чай. С изключение на керамични чаени сервизов, снимките на стоката не други предмети. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Този чай е за декорация на фън шуй у дома или в офиса. Име на продукта : керамична чай сервизматериал изделия : Керамикаприменительные място : чай, следобеден чай, късна закуска, парти по случай рожден ден, корпоративни и килер, зона за приемане на гости или на всяко събитие. Дебели поднос за чай траен, както и кръгли отвори на повърхността на тавата лесно запознат и почистване, което ви позволява ефективно да поддържа реда в поднос за чай.Култура чайна церемония обширна и дълбока и има дълга история.Форма на съда величественна и изящна линия са чисти и внимателни, нежна повърхност, както текстура е лесна и сочно. Елегантен и идеален подарък за всеки повод. Елегантен и идеален подарък за всеки повод. Многократно приложение : подходяща за приготвяне на черен чай, чай-Пу, чай oolong чай, зелен чай и т.Култура чайна церемония обширна и дълбока и има дълга история. Многократно приложение : подходяща за приготвяне на черен чай, чай-Пу, чай oolong чай, зелен чай и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория