.

.

New
Veemoon 1 комплект Опаковка и Японски Черни Чаши За пътуване на Открито, Офис с Футляром за кунг-фу в Съдържателна стил, Филтри за Чайник, Чай Подаръци, Чаени Чаши, Керам?

Veemoon 1 комплект Опаковка и Японски Черни Чаши За пътуване на Открито, Офис с Футляром за кунг-фу в Съдържателна стил, Филтри за Чайник, Чай Подаръци, Чаени Чаши, Керамични инструмент, Домашен Чай и прибори

BGN 14.91

Налично
Налично

Пътен мини-чаен комплект : за дома, офиса, партита, пътуване, използване на открито и в ресторанта, много уникален и практиченИнформация за стоки, Класически чайникът с Чай филтър комплект е подходящ за приготвяне на разцъфнал чай и хлабав ламарина чай. -за дом, офис, партита, пътуване, на открито и в ресторанта, много уникален и практичен лаптоп чай комплект.Чай за дома : След добра обработка на повърхността на този от сервиза става гладка и са безопасни за използване.Керамичен комплект за приготвяне на чай : Чаен комплект с уникален дизайн се отличава с елегантност и шик, а също и на удобството за дегустация на чай. - Този комплект е предназначен за с чайника и чаени чаши китайски стил на рождени дни, Коледа, Деня на благодарността и housewarming.Класически филтър за кана : да го е удобно да се взема със себе си в пътуване, също така може да се използва за приятелите и семейството си. - След добра обработка на повърхността на този от сервиза става гладка и са безопасни за използване на керамични приготвяне на чай.Набор за приготвяне на чай и чаши : Изработен е от висококачествен материал с фина текстура, красив и щедър. - Материал : керамика, мед, платно, мини-чай комплект за пътуване.Набор за приготвяне на чай и чаши : Изработен е от висококачествен материал с фина текстура, красив и щедър.Набор от чайници и чаши независимо Дали това е сватба, нов дом, за празник, това може да стане най-добрият подарък за приятелите и семейството си, особено за хора, които обичат чай.Чай за дома : След добра обработка на повърхността на този от сервиза става гладка и са безопасни за използване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория